Profesyonellerin Tercihi: Çelikray

Metin Bedir
0
Neden Çelikray Tercih Edilmelidir?

Asansör kılavuz rayı asansör sisteminin en önemli ekipmanlarından birisidir. Asansörün en önemli ekipmanlarından olduğu için mekanizmanın kurulup monte edilmesi profesyonel işletmeler tarafından gerçekleştirilmelidir. Bu işletmelerin başında Çelikray geliyor.


Neden Çelikray Tercih Edilmelidir?

Çelikray Asansör Kılavuz Rayları sektör içerisinde uzun yıllardan beri hizmet veriyor. Yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle beraber birçok farklı ülkeye ihracat başarısına imza atabilmiştir. Buna ek olarak 500’e yakın profesyonel çalışanıyla beraber kaliteden hiçbir zaman ödün vermez.

Çelikray Asansör Kılavuz Rayları müşterilerin beklentisini göz önünde bulundurarak hizmet verir. Müşterilerin beklentisi göz önünde bulundurarak hizmet verildiği için müşteri memnuniyeti üst seviyededir.


Çelikray İletişim

Çelikray Asansör Kılavuz Rayları iletişim konusuna gereken özeni gösterir. İletişim konusuna gereken özeni gösterdiği için müşteriler kolayca firma yetkililerine ulaşım sağlayabiliyor. Bu bağlamda site içerisindeki dahili numara aranarak gerekli bilgiye ulaşılabiliyor.

Çelikray Asansör Kılavuz Rayları üyelerine mail üzerinden de erişim sağlayabilir. Ana sayfadaki mail adresine mail gönderen kişilere çok kısa süre içerisinde geri dönüş sağlanır.


Çelikray E Bültene Kaydol

En kaliteli asansör rayı alanında kaliteli firmalarla çalışmak isteyen kişiler Çelikray’ı tercih ediyor. Çelikray’ı tercih eden kişiler yeniliklerden haberdar olmalıdır. Yeniliklerden haberdar olmak isteyen kişiler e bültene kaydolarak site içi işlemlerden anında haberdar olabiliyor.

E bültene kaydolmak için sitenin ana sayfasında yer alan boşluğa e mail adresinin yazılması yeterlidir. Yapılan işlem sonucunda firmadaki avantajlar günün her saati öğrenilebiliyor.


Çelikray Değerleri

Çelikray, uluslararası alanda hizmet verirken birçok farklı değeri göz önünde bulundurur. Farklı değerleri göz önünde bulunduran işletme bu sayede güvenilir işlemlere imza atar. Bu bağlamda firmanın göz önünde bulundurduğu değerlerden birisi çevreci olmasıdır. İşletme, yaptığı her işlemde doğayı korumayı göz önünde bulundurur.

Çelikray hiçbir zaman güvenlikten ödün vermez. Güvenlikten ödün verilmediği için oluşabilecek problemler ortadan kaldırılır. Bunlara ek olarak ekip çalışmasını ilk sıraya alması ve işe uygun plan hazırlanması da markanın göz önünde bulunduğu değerlerdendir.


Çelikray Müşteri Memnuniyeti Anketi

Asansör rayı firması olan Çelikray, müşterilerin aldığı hizmet sonucundaki düşüncelerini yakından takip eder. Müşterilerin düşüncelerini öğrenebilmek için ana sayfada müşteri memnuniyeti anketine yer verilir. Bu anket sayesinde hem müşterilerin düşünceleri öğrenilir hem de marka kendisini geliştirme fırsatı bulur.

Müşteri memnuniyeti anketi bağlantısına tıklayan kişiler iş yeri adı, adı soyadı gibi bölümleri doldurduktan birçok farklı öncülden oluşan anketi doldurarak düşüncelerini ifade edebiliyor.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)