La Roche Posay

Metin Bedir
0
La Roche Posay

La Roche-Posay, 30 yılı aşkın bir süredir müşterilerine yüksek kaliteli ürünler sunan bir Fransız cilt bakım markasıdır. 1975 yılında eczacı ve girişimci Jean-Paul Marty tarafından kurulan şirket, tıbbi araştırma ve klinik araştırmalarla desteklenen terapötik cilt tedavileri geliştirmeye odaklanıyor. La Roche-Posay, en hassas cilt tipleri için bile etkili çözümler oluşturmak için doğal içerikler kullanır. Tüm ürünleri dermatolog tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır, bu nedenle yalnızca en iyinin en iyisini aldığınızdan emin olabilirsiniz.


La Roche-Posay'ın cilt bakım serisinin temeli, Fransa'nın Posay adlı küçük bir kasabasından gelen termal kaynak suyudur. Bu termal kaynak suyu, iyileştirici yetenekleri ve zengin mineral içeriği ile bilinir, bu da onu ürünlerinin çoğunda ideal bir bileşen haline getirir.


Cildinizi her gün temizlemek çok önemlidir ve bunu günde iki kez yapmak en iyisidir. La Roche-Posay, tüm cilt tiplerine uygun bir dizi farklı temizleyiciye sahiptir. Örneğin, Effaclar Köpüren Jel Temizleyici, fazla sebumu ve kirleri gidermeye yardımcı olduğu için yağlı ve akneye eğilimli ciltler için idealdir. Toleriane Nemlendirici Nazik Temizleyici, nazik ve tahriş edici olmadığından hassas ciltler için idealdir.


Cildinize düzenli olarak peeling yapmak, ölü cilt hücrelerinin atılmasına ve dolaşımın iyileştirilmesine yardımcı olur. La roche posay, tüm cilt tipleri için uygun bir dizi farklı eksfoliyatöre sahiptir. Örneğin Mikrodermabrazyon Kiti pürüzlü ve kuru cilde sahip olanlar için idealdir. İki ürün içerir: bir dermabrazyon kremi ve bir mikrodermabrazyon ovma. Reaktif Cilt Bakımı AHA Peel Pedleri, iltihabı ve kızarıklığı azaltmaya yardımcı oldukları için hassas veya reaktif cilde sahip olanlar için idealdir.


Özellikle havanın kuru olduğu kış aylarında cildinizi nemli tutmak önemlidir. La roche posay, bunu yapmanıza yardımcı olabilecek bir dizi farklı nemlendiriciye sahiptir. Örneğin, Termal Kaynak Suyu Spreyi nemi hapsetmek için hem yüzünüze hem de vücudunuza kullanılabilir. Gül doku maskesi, rutinlerine biraz ekstra nem katmak isteyenler için harika bir seçenektir. Cildi yatıştırmaya ve nemlendirmeye yardımcı olan gül suyu ve hyaluronik asit içerir.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)