IObit Uninstaller PRO 13 Key - Ücretsiz Lisans 2024

Metin Bedir
0

IObit Uninstaller PRO 13 Key Ücretsiz Lisans 2024

IObit Uninstaller PRO 13 key lisans anahtarlarına bu konudan ulaşabilir ve programınızı ücretsiz bir şekilde pro sürüme lisanslayabilirsiniz.

IObit Uninstaller PRO 13 Key

Aşağıda verilen IObit Uninstaller PRO 13.4 Key lisans kodunu girin ve aboneliğinizi ücretsiz olarak etkinleştirmek için “Seçenekler” ardından “Aboneliğim” kısmından vermiş olduğumuz kodu yapıştın.
5BC09-979F8-DC4E7-A76TC
F6741-F743C-7CE93-3C8TC
DB978-6E333-B12DC-7BDTC
11242-C437D-DE013-6E6TC

Ücretsiz olarak daha fazla güncel lisans key anahtarları için bizi takip etmeyi ve bu konuyu yer imlerine eklemeyi unutmayın iyi kullanımlar!


IObit Uninstaller PRO Nedir?

IObit Uninstaller PRO, bilgisayarınızdaki yazılımları ve uygulamaları kaldırmak için kullanabileceğiniz bir programdır. IObit Uninstaller, bilgisayarınızda yer kaplayan gereksiz dosyaları temizlemenize, kayıt defteri girdilerini düzenlemenize ve tarayıcınızdaki eklentileri kaldırmanıza yardımcı olur.


IObit Uninstaller PRO 13, ücretsiz sürümünden daha gelişmiş özelliklere sahiptir. PRO sürümü, daha derinlemesine ve izlerini tamamen temizlemek için program kalıntılarını ve kayıt defteri girdilerini tarama ve kaldırma yeteneğine sahiptir. Ayrıca, IObit Uninstaller PRO ile daha hızlı ve daha güvenli bir kaldırma deneyimi elde edebilirsiniz.

IObit Uninstaller PRO 13 PRO Key, bilgisayarınızdaki yazılımları etkili bir şekilde kaldırmak ve sistem performansını artırmak için kullanışlı bir araçtır. Ancak, programları kaldırmadan önce dikkatli olmanız ve önemli dosyaları silmemeniz önemlidir. Kısacası Windows varsayılan / tümleşik kaldırıcıya kıyasla daha güçlü bir uygulama kaldırma programdır.

IObit Uninstaller PRO 12.5 Lisans Key Anahtarı

IObit Uninstaller PRO 13 Özellikleri

IObit Uninstaller PRO 13, bilgisayarınızın performansını artırmak ve istenmeyen programları ve artıklarını etkin bir şekilde kaldırarak sisteminizi temizlemek için kapsamlı özellikler sunar. İşte ana özelliklerden bazıları:

  • Tam Kaldırma: Kullanılmayan tüm programları, inatçı, paketlenmiş ve Windows uygulamaları dahil olmak üzere kaldırır, disk alanı açar ve sistem performansını iyileştirir.
  • Derinlemesine Temizlik: Kaldırılan programların artıklarını otomatik olarak temizler, diğer kaldırıcılar tarafından kaldırılmayanları bile, daha temiz bir PC sağlar.
  • Güvenli Tarama: IObit Uninstaller PRO 13, kötü amaçlı ve reklam içeren eklentileri otomatik olarak kaldırarak daha güvenli bir internet tarama deneyimi sağlar.
  • Yazılım Sağlığı: Yazılım izinlerini yönetmek, kaldırma sorunlarını çözmek ve gereksiz başlangıç programlarını durdurmak için tek tıklamayla çözüm sunar, böylece PC'nizi daha hızlı hale getirir.
  • Kurulum İzleyici: Program kurulumu sırasında sistemde yapılan tüm değişiklikleri izler ve kaldırma sırasında bu değişiklikleri tamamen geri almanızı sağlar.

Tarayıcı uzantılarını ele alma, Windows Uygulamalarını kaldırma, eski programları güncelleme ve daha kullanıcı dostu bir deneyim için kolay kaldırma özelliği gibi ek yetenekler sunar. Standart yollarla kaldırılamayan programları kaldırmak için bir Zorla Kaldırma seçeneği de sunar.

IObit Uninstaller PRO 13.4 key, çok sayıda dilde kullanılabilir ve Windows 11 dahil olmak üzere geniş bir Windows sürümlerini destekler, dünya genelinde kullanıcılar için çok yönlü bir araç haline getirir.

IObit Uninstaller PRO 13'ün özellikleri ve avantajları hakkında daha detaylı bilgi almak için resmi IObit web sitesini ziyaret edebilir veya güvenilir kaynaklardan incelemeleri okuyabilirsiniz.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)