IObit Smart Defrag 9.3 PRO - Lisans Key 2024

Metin Bedir
5

IObit Smart Defrag 9.3 PRO Key Lisans 2024

IObit Smart Defrag 9 PRO güncel lisans key ile programınızı ücretsiz bir şekilde pro sürüme lisanslayabilirsiniz.


IObit Smart Defrag PRO Key, disk erişim hızını artırmak ve disk dayanıklılığını artırmak için HDD'nizi birleştirmenize ve SSD'nizi kırpmanıza yardımcı olan bir disk yazılım programıdır. Ayrıca, frekans kullanımına dayalı olarak dosyalarınızı akıllıca düzenler, böylece en yüksek performans için disk hızını ve tüm sistemi hızlandırır.


IObit Smart Defrag 9.3 PRO Key

Aşağıda verilen IObit Smart Defrag 9.3 lisans key anahtarlarını kullanarak yazılımı pro sürüme ücretsiz olarak yükseltebilirsiniz.
FDE52-F7D81-1B667-289B9
9B171-FDDEE-645C5-26EB9
1F8F9-96DBE-2CF32-14AB9
A521A-ECB41-3CB58-7A7B9

IObit Smart Defrag 9 PRO Özellikleri

Smart Defrag Pro, bir bilgisayarın sabit disk sürücüsündeki dosyaları optimize etmek için kullanılan bir disk birleştirme yazılımıdır. Smart Defrag Pro key özellikleri şunları içerir:

  • Disk birleştirme: Smart Defrag Pro, dosyaların bilgisayarınızdaki sabit disk sürücüsünde bir araya getirilmesine yardımcı olarak daha hızlı erişim sağlar. Bu, bilgisayarınızın daha hızlı çalışmasına yardımcı olabilir.
  • Disk temizliği: Bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları temizler ve sabit disk alanı açmak için çöp dosyaları, geçici dosyalar, tarayıcı önbelleği vb. gibi dosyaları temizler.
  • Boot Time Disk Defrag: Bu özellik, bilgisayarınızın açılış süresini optimize etmek için kullanılır. Bu, daha hızlı bir açılış süresi sağlar.
  • Otomatik Disk Birleştirme: Smart Defrag Pro, dosyaların sabit disk sürücünüzde düzenli olarak bir araya getirilmesini sağlar.
  • SSD Trim: Bir SSD'nin ömrünü uzatmak için kullanılan bir Trim aracı içerir. Bu, SSD'nin performansını ve ömrünü artırabilir.
  • Dosya Erişim Zamanı Optimizasyonu: En sık kullanılan dosyaları daha hızlı erişilebilir hale getirir.

Bu özellikler, Smart Defrag Pro'nun bilgisayarınızın sabit disk sürücüsünün performansını artırmasına yardımcı olan bazı ana özellikleridir.

Daha eski bir bilgisayar kullanıyorsanız, performans yavaşlama sorunlarını zaten fark etmiş olabilirsiniz. Smart Defrag PRO 9.3 Key, bu sorunun hızla çözülmesine yardımcı olur.

IObit Smart Defrag 9 PRO Lisans Özellikleri

  • Bu, ticari olmayan bir kullanım içindir.
  • Ücretsiz teknik destek yoktur.
  • Bu teklif sona ermeden önce lisans anahtarını kullanmalısınız.
  • Yeniden satılamaz.
Bu makalemizde sizlere iobit smart defrag pro 9 yazılımını inceleyip ve iobit smart defrag 9.3 güncel lisans key kodunu paylaştık 

Yorum Gönder

5Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

  1. Yanıtlar
    1. Merhaba, programınız güncel mi? bende çalıştı keyler.

      Sil
  2. Keyler çalışmıyor, kullanılmış görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, programınızın sürümünü 8.5'e güncelleyin çalışacaktır.

      Sil
Yorum Gönder