Callisto Protocol Oyunu 2 Aralık'ta Çıkacak

Metin Bedir
1
Callisto Protocol Oyunu 2 Aralık'ta çıkacak

Dead Space'in eski geliştiricilerinin yeni oyunu The Callisto Protocol, son aşamalarında ve 2 Aralık'ta piyasaya sürülecek. Hayatta kalma her sunumda daha da iyiye gidiyor sizce bu yılın dehşet verici bir oyunu olabilir mi?


Callisto Protokolü tarihine göre 2320 yılında, Jüpiter'in uydularından biri olan Callisto'dayız. Görevimiz Kara Demir Hapishanesinden kaçmak. Eldeki bilgilere göre Callisto Protocol korku oyunu çok fazla silah almayacağımız ve acil durumlarda her türlü canavarla göğüs göğüse mücadele edeceğimiz zorlu bir hayatta kalma oyunu olacak.


Oyun 2 Aralık 2022'de çıkacak. Bu arada daha zorlu dövüş sahnelerine sahip yeni fragmanı izleyebilirsiniz:



Oyunun resmi yapımcısı ve teknik direktörü Mark James'e göre Callisto Protokolü en az 4 yıl süreyle korunacak ve güncellenecek ve bu süre zarfında dünyayı keşfetmek ve kaliteyi artırmak için pek çok içerik mevcut olacak.


Gamescom 2022 etkinliği sırasında oyunun yöneticisi, "Callisto Protokolü tam hizmet veren bir oyundur, bu nedenle DLC'ler önümüzdeki dört yıl boyunca desteklenecektir" dedi.


the callisto protocol çıkış tarihi


Ancak James, genişletmelerin nasıl görüneceği konusunda ayrıntılı bilgi vermedi, ancak "The Callisto Protocol'ün oyun dünyasını gelecekte keşfedilecek çok sayıda hikayeyle genişletilebilir bıraktık" dedi.

Etiketler

Yorum Gönder

1Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder