World of Warcraft: Burning Crusade Classic Onaylandı, Beta Yakında Başlıyor

Metin Bedir
0
World of Warcraft: Burning Crusade Classic Onaylandı, Beta Yakında Başlıyor



Haberler bu haftanın başlarında zaten sızdırılmıştı , ancak BlizzConline 2021 açılış törenleri sırasında World of Warcraft : Burning Crusade Classic epik ve nostaljik bir fragmanla doğrulandı. WoW tarihinin en unutulmaz açılımlarından birinin tüm özellikleri - Kara tapınağa girin, arenada küçük bir PvP aksiyonuna katılın ve kendinize uçan bir binek kapın! Aşağıda World of Warcraft: Burning Crusade Classic'in fragmanına göz atabilirsiniz. 

Overwatch 2 Kahraman Görevi Yüzlerce Arasında Olacak ve Dinamik Hava Durumu Sunacaklar

Burning Crusade Classic hakkında bilmeniz gereken her şey burada:

World of Warcraft: Burning Crusade Classic'te bir kez daha Dark Portal'da yolculuk edin! İlk olarak Ocak 2007'de yayınlanan The Burning Crusade, Azeroth'un kahramanlarını, şeytani Burning Legion'un istilasını durdurmak için paramparça ve felçli Outland diyarına çağırdı. 2021'de, Blizzard Entertainment'ın ilk World of Warcraft genişlemesini yeniden yaratması, dünyanın dört bir yanından oyunculara bir zamanlar zamansız bir macera çağını yeniden yaşamak veya Dark Portal'ın ötesinde bekleyenleri ilk kez deneyimlemek için Outland'a dönme şansı verecek. .

  • Outland'in Kırık Dünyasını Yeniden Keşfedin - Hellfire Yarımadası'nda dolaşan felçlerden kaç, aşağıda gizlenenlerle yüzleşmek için Zangarmarsh bataklıklarının derinliklerine dalın ve Kara Tapınağın gölgesinde Burning Legion'un şeytani ajanlarıyla çarpışın.
  • Dövüşe Blood Elf veya Draenei olarak katılın - Horde ve Alliance'ın safları büyüyor! Kan elfleri olarak Horde için savaşın, bir zamanlar onları ayakta tutan gizemli gücün yeni bir kaynağını arayın ya da İttifak'a draenei olarak katılın, Outland'den yeni bir yuva arayışı içinde sürgün.
  • Saga Zamanla Açığa Çıkıyor - Orijinal oyundan içerik, WoW Classic topluluğu için adım adım ilerleyen aşamalarda sunulacak. Kara Tapınağın açılışına hazırlanın, Zul'Aman'ın tanrılarıyla yüzleşmek için hazırlanın ve Sunwell'in öfkesiyle yüzleşmek için müttefiklerinizi toplayın.
  • Burning Crusade Özellikleri Reborn - Arena PvP sistemindeki hünerinizi kanıtlayın, Jewelcrafting mesleğinizi geliştirin, Outland üzerinde uçan bineklerle gökyüzüne çıkın, Aldor'un mu yoksa Scryers of Shattrath'ın yardımını mı aramayı seçin ve çok daha fazlası .
  • Çağınızı Seçin - Burning Crusade Classic'in piyasaya sürülmesinden önce WoW Classic oyuncuları, karakterlerinin her birini kendi krallıklarının geri kalanıyla Burning Crusade dönemine ilerletmeye veya orijinal WoW Classic içeriğini yeni Classic Era sunucularında oynamaya devam etmeye karar verebilir.
  • Mevcut World of Warcraft Aboneliklerine Dahil Olanlar - WoW Classic'te olduğu gibi, World of Warcraft'a abone olan herkes ek ücret ödemeden Burning Crusade Classic oynayabilir ve oyunculara kendi hızlarında birden fazla Azeroth döneminin tadını çıkarma özgürlüğü verir.
World of Warcraft: Burning Crusade Classic, 2021'de PC'ye geliyor. Blizzard'a göre, bir beta "yakında" başlayacak.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)