Uçak Modu Olmadan Gelen Çağrıları Durdurma

Metin Bedir
0

 Telekom operatörleri istenmeyen aramaları kontrol etmek için çeşitli önlemler alsa da, müşteriler bu aramalardan hala rahatsız. Ancak bazen OTT platformlarında oyun oynarken veya film izlerken normal gelen sesli aramalarla dikkatinizin dağılmasını istemezsiniz.


Uçak Modu Olmadan Gelen Çağrıları Durdurma


Bu durumda kullanıcılar Uçak modunu kullanabilir. Özellikle, Uçak modu gelen tüm aramaları kısıtlamanıza izin verecektir. Ancak, Uçak modu ile mobil verileri kullanmak istiyorsanız, bu adımları izlemeniz gerekir. Bu ipuçları ve geziler, herhangi bir sesli arama almadan mobil verinin kullanılmasına izin verecektir.


İşte Uçak Modu ile Mobil Verileri Kullanmak İçin Bazı İpuçları 


Akıllı telefonunuzdaki arama ayarlarını açmanız gerekir. Ardından, mobil veriyi etkinleştirmeniz ve uçak modunu açmanız gerekir. Bundan sonra, kullanıcıların akıllı telefonunuzda * # * # 4636 # * # * tuşlaması gerekir.


Bu, tüm menünün yanı sıra mobil verilerle ilgili bilgilere erişiminizi sağlayacaktır. Bu bilgiye tıklamanız ve Mobil Radyo Kulesi'ne dokunmanız gerekir (bu, akıllı telefondaki mobil verileri kullanmanıza izin verecektir).


Uçak Modu Olmadan Aramaları Devre Dışı Bırakmanın Diğer Yolları 


Akıllı telefondaki ayarları açın ve çağrı yönlendirme seçeneğine tıklayın. Şimdi, Her zaman ilerlet, Meşgulken ilet ve cevaplanmadığında Yönlendir gibi üç seçenek göreceksiniz. Ardından, Her zaman ilet gibi ilk seçeneğe dokunmanız ve kapalı veya mevcut olmayan cep telefonu numarasını girmeniz gerekir. Şimdi, etkinleştir düğmesine dokunmanız gerekiyor. Tamamlandı, mobil veri hala çalışırken gelen aramaları devre dışı bıraktınız.


Özellikle, bu iki yol, aramalara izin verilmediğinde mobil verileri kullanmanıza izin verecektir. Ayrıca, ekranın üzerinde herhangi bir simge göremezsiniz, sadece Uçak modu simgesi görünecektir. İşiniz bittiğinde ve Uçak modunu devre dışı bırakabilir ve aramaları alabilirsiniz.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)