Diablo II Resurrected PC ve Konsol için Yeniden Geliyor, Alpha Sign-Ups Açık

Metin Bedir
0

 

Diablo II Resurrected PC ve Konsol için Yeniden Geliyor, Alpha Sign-Ups Açık

Diablo II: canlandırılmış resmen PC ve konsollar hem de açıklandı. Blizzard'ın retro canlanmalarla olan geçmiş performansı, en azını söylemek gerekirse , karıştırıldı - StarCraft: Remastered oldukça iyi karşılandı, ancak Warcraft III: Reforged açıkçası utanç verici bir felaketti. Neyse ki, Blizzard Diablo II tarafından doğru şekilde yapacak gibi görünüyor.


Diablo II: Resurrected, elbette, yeniden düzenlenmiş HD grafikler ve 4K / 60fps oyun (PC'de ve daha yeni konsollarda) içerecek, ancak anında klasik görsellere geri dönebileceksiniz. Sinematikler ve ses de yeniden yapıldı ve paylaşılan bir ganimet zulası gibi bazı yaşam kalitesi değişiklikleri eklendi. Oh, ve evet, tüm platformlar arasında da çapraz ilerleme olacak. Aşağıdaki oyun için ilk fragmana göz atın.


İyi görünüyor! Görünüşe göre Blizzard, yeni 3D grafiklerle bile bu klasik gaddar ve cesur Diablo II atmosferini korumak için iyi bir iş çıkardı. Diablo II: Resurrected hakkında bilmeniz gereken her şey burada:


Diablo II: Resurrected, özlü aksiyon RPG Diablo II'nin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur. Şimdi PC'de 4K (2160p) çözünürlüğe kadar olan Prime Evils Diablo, Mephisto ve Baal'ın kaderini ortaya çıkarırken gizemli Dark Wanderer'ın peşinden gidin ve cehennemin sakinleriyle savaşın. Diablo II: Diriltilmiş özellikler şunları içerir:


  • Yeniden düzenlenen grafikler - canavarlar, kahramanlar, eşyalar, büyüler, hepsi dirildi.
  • Beş farklı perdeyle anlatılan destansı bir hikaye.
  • Klasik oyun — bildiğiniz ve sevdiğiniz Diablo II'nin aynısı korunmuş.
  • Güncellenmiş Battle.net desteği.
  • Çapraz ilerleme için planlanmış destek - oynadığınız her yerde ilerlemenizi götürün.

… ve daha fazlası!

Diablo II: 2021'de PC ve Xbox Series X / S, PS4, PS5 ve Nintendo Switch'te yeniden ortaya çıkan kargaşa. Oyunun teknik alfasına buradan kaydolabilirsiniz . Sen ne düşünüyorsun? Tüm zamanların en iyi zindan saldırılarından birine geri dönmeye hevesli misiniz? 

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)