Vivo X60 Serisinin 29 Aralık'ta Lansmanı Doğrulandı

Metin Bedir
0

 

Vivo X60 Serisinin 29 Aralık'ta Lansmanı Doğrulandı

Vivo, son birkaç haftadır yaklaşmakta olan Vivo X60 serisinin gelişiyle dalga geçiyor. Çinli dev, Samsung'un yeni Exynos 1080 yonga setinin telefonlara güç vereceğini doğruladı . Ayrıca, bazı harika kamera teknolojileri sunmak için Zeiss ile ortak mühendislik ortaklığı yaptığını da duyurdu.


Vivo X60 Serisi: Lansman Tarihi

Ve bugün, şirket Weibo'ya geçti en yeni X serisi tekliflerinin lansman tarihini onaylamak gitti. Vivo X60, aşağıda ekli tanıtım posterinde de görebileceğiniz gibi 29 Aralık'ta tanıtılacak. Şirketin Çin'de Vivo X60, X60 Pro ve X60 Pro + olmak üzere üç yeni telefon piyasaya sürmesini bekliyoruz. Bu yılın başlarından itibaren X50 serisinin halefleri olarak görev yapacaklar.


Vivo ayrıca , yaklaşmakta olan Vivo X60 serisinin bazı temel özelliklerinin tanıtımını yapan özel bir açılış sayfası da oluşturdu . Bu, Zeiss kameraları, kaputun altındaki Exynos 1080 SoC'yi ve üstte OriginOS'u içerir.


Vivo X60 Serisi: Özellikler

Vivo X60 ve X60 Pro'nun temel özellikleri zaten çevrimiçi olarak sızdırılmış durumda. Bu iki akıllı telefonun dünyada 5nm tabanlı Exynos 1080 yonga setinden güç alan ilk akıllı telefon olacağını zaten biliyoruz . Ayrıca, 8GB'a kadar RAM ve 256GB dahili depolama alanı bulacaksınız. Cihazlar, yakın zamanda duyurulan Android 11 tabanlı OriginOS (Vivo'nun mevcut FunTouchOS kaplamasına göre bir yükseltme) çalıştıracak .


Her iki modelin de 120Hz yenileme hızına ve delikli selfie kamerasına sahip 6.55 inç Full-HD + AMOLED ekrana sahip olduğu söyleniyor . Buradaki tek fark, X60'ın düz bir ekrana sahip olacağı ve X60 Pro'nun kavisli kenarlara sahip olacağıdır. İlki, Pro modelindeki biraz daha küçük olan 4.200mAh pilin aksine 4.300mAh pil içerdiği söyleniyor. Her iki telefon da 33W hızlı şarj desteği ile donatılacak .



Arkadaki devasa Zeiss markalı kamera kurulumu, 48 MP birincil kamera (diyafram açıklığında küçük bir farkla) ve her iki model için de 13 MP ultra geniş kamera barındırıyor. Standart X60'taki üçlü kamera sistemi 8MP portre lensi ile tamamlanacak, Pro modelindeki dörtlü kamera sistemi ise 13MP portre lensi ve 8MP telefoto lens içerecek.


Öte yandan, Vivo X60 Pro + hala gizemde kalıyor ancak kaputun altında bir Snapdragon 888 SoC ile övünmesi bekleniyor. Vivo'nun X60 Pro + 'yı yalnızca etkinlikte göstermesi ve daha sonraki bir tarihte resmi olarak piyasaya sürmesi mümkündür. Yani evet, daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)