WhatsApp, 1 Ocak'tan itibaren Bu iOS ve Android Cihazlarda Çalışmayı Durduracak

Metin Bedir
0

 

WhatsApp, 1 Ocak'tan itibaren Bu iOS ve Android Cihazlarda Çalışmayı Durduracak

En popüler mesajlaşma uygulamalarına piyasada, WhatsApp 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren eski iPhone'lar ve Android cihazlar için verdiği desteği sona erecek son haberlere göre, iOS 9 veya aşağıda işletim sistemleri üzerinde çalışan cihazlar desteklemeyi durduracak mesajlaşma dev Android 4.0.3.


Bu nedenle, yukarıda belirtilen işletim sistemi sürümlerini çalıştırmayan eski bir Android veya iOS akıllı telefonunuz varsa, yeni yıl gelmeden cihazınızı güncellediğinizden emin olun. Aksi takdirde, artık onlara mesaj gönderemeyeceğiniz için Whatsapp kişilerinize iyi bir teklif vermeniz gerekecektir.


Bugünün dünyasında akıllı telefon kullanıcıları için bu önemli bir sorun değil çünkü çoğu cihazında en son işletim sistemi kurulu. Ancak, iOS 9 ve Android 4.0.3 ile uyumlu olmayan çok eski iOS ve Android cihazlara sahip bazı kullanıcılar vardır .


İOS veya Android Cihazınızı Hemen Şimdi Güncelleyin

Apple'ın cihazları arasında , iPhone 4S'den önce gelen hiçbir iPhone, iOS 9'u desteklemez . Bu nedenle, hala iPhone 3GS veya orijinal iPhone'u kullanan kullanıcılar için akıllı telefonunuzu yükseltmenin tam zamanı. Diğer iOS cihazlarda olduğu gibi, iPhone 6'nın üzerindeki her model en son iOS 14 yazılımını destekler . İPhone 5, 5S ve birinci nesil SE gibi modeller bile iOS 12'yi destekler. Dolayısıyla, hala iOS 8 çalıştıran bir iPhone kullanıcısıysanız, kullanmaya devam etmek için Ayarlar> Genel> Yazılım Güncelleme'ye giderek yazılımınızı güncelleyin. 2021'de WhatsApp.


Artık Motorola Droid, Samsung Galaxy S2 ve HTC Desire gibi Android cihazları kullanan kullanıcılar 2021'de WhatsApp'ı kullanamayacak. Bunun nedeni yukarıdaki Android cihazların Android 4.0.3'ü desteklememesidir . Ancak, Android 4.0.3 ile uyumlu bir Android cihaz kullanıyorsanız ve hala önceki bir sürümü çalıştırıyorsanız, WhatsApp'ı kaybetmek istemiyorsanız cihazınızı 1 Ocak'tan önce güncelleyin.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)