TikTok Videosu Nasıl İndirilir ve Kaydedilir

Metin Bedir
0

 

TikTok Videosu Nasıl İndirilir ve Kaydedilir

TikTok, dünyadaki kısa video paylaşımı için en popüler platformdur. Vine internetten çekildikten sonra haklı olarak başlığı devraldı. Birçoğu siteyi eski avatarından Musical.ly olarak tanıyacaktır. Ünlüler ve sıradan insanlar arasında popülerdir.


TikTok, videoların erişilebilirliğine yaklaşımında oldukça yenidir. Kullanıcıların, oturum açmamış olsanız bile siteden herhangi birinin videolarını indirmelerine olanak tanır. Bu, TikTok videolarını bir video indirici kullanmadan cihazınıza indirip kaydetmeyi çok kolaylaştırır . Ancak, bilgisayarınızda yine de üçüncü şahısların yardımına ihtiyacınız olacaktır.


Bir TikTok videosunu indirmenin dört yolu aşağıda listelenmiştir:


Doğrudan Yöntem 

Telefonunuzda istediğiniz videoyu açın. Uzun basın ve "Videoyu kaydet" i seçin. Alternatif olarak, "Paylaş" ı tıklayabilir ve ikinci simge satırındaki "Videoyu kaydet" e basabilirsiniz. Bununla birlikte, hesap sahibi indirmeleri engellemeyi seçtiyse videoyu bir gif'e dönüştürerek kaydedebilirsiniz. Bu, açılır pencerenin ikinci satırındaki "Paylaş" seçeneğine tıklayıp "GIF olarak Paylaş" seçeneğine basılarak yapılır. GIF olarak kaydetmek istediğiniz videonun uzunluğunu seçin ve sol üstteki "Oluştur" a tıklayın. Bu, varsayılan Görüntüler klasörünüze kaydedilecektir. Başka bir yol da "Paylaş" ı tıklamak, ardından "Bağlantıyı kopyala" yı tıklamak ve ardından bunu daha sonra açıklanacağı gibi bir çevrimiçi video indirici veya TikTok video indirici uygulaması aracılığıyla indirmektir .


Video İndirici Uygulaması 

Cihazınıza bir video indirme uygulaması da indirebilir ve yükleyebilirsiniz. Şimdi video URL'sini kopyalayın, indiriciyi açın ve arama çubuğuna yapıştırın. Enter tuşuna basın. Bir dizi video formatı ve kalite seçeneği gösterilecektir. Birini seçin ve "İndir" e tıklayın.


Çevrimiçi Video İndirici

Video Downloadr gibi çevrimiçi video indiricileri, TikTok videolarının indirilmesini destekler. Önce video URL'sini kopyalayın. Bir PC'de bunu TikTok'u açıp videoya giderek yapabilirsiniz. Açmadan üzerine sağ tıklayın ve "Bağlantı adresini kopyala" seçeneğine tıklayın. Ayrıca videoyu açıp bağlantıyı tarayıcının adres çubuğuna kopyalayabilirsiniz. Akıllı telefonda daha önce açıklandığı gibi yapın. Şimdi video indiriciyi web tarayıcınızın Yeni Sekmesinde açın, bağlantıyı arama çubuğuna yapıştırın ve İndir'e tıklayın.


Eklenti

YouTube video indirici, Facebook video indirici, Instagram video indirici vb. Hepsini bir arada taşıyan bir dizi çok işlevli indirme eklentisi vardır. Bunlar, TikTok videosunu ekranda veya bağlantısını kopyalarken algılar ve birkaç indirme seçeneği yükler. İndirmek için birini seçin.

TikTok'un açık paylaşım politikası, kullanıcılar için oldukça uygun ve gittikçe daha fazla kullanıcıyı çeken faktörlerden biri. Bununla birlikte, indirilmesi engellenen videolar için ikinci yöntemler kullanılabilir.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)