Herhangi Bir Web Sitesinden Video Nasıl İndirilir

Metin Bedir
0

 

Herhangi Bir Web Sitesinden Video Nasıl İndirilir

İnternette bulunan milyarlarca ve milyarlarca video var ve sayı her geçen gün artmaya devam ediyor. Oyun videoları için bazı web siteleri, bazıları çocuk eğlencesi ve diğerleri filmler ve TV şovları ve YouTube için var. Senaryo, çevrimiçi olarak sunulan video içeriğinin, bir kişinin istediği kadar izlemek için zamana sahip olmasından çok daha fazla olmasıdır.


Bunun dışında çoğumuz internete 7/24 erişemiyoruz ve bu nedenle işyerinde veya okullarda ve kolejlerde mevcut olan Wi-Fi'ye güveniyoruz. Bu senaryoda, İnternet kapsamımız olmadığında çevrimdışı izlemek istediğimiz video içeriğini indirmek için bazı ücretsiz video indirme araçları veya uygulamaları arıyoruz.


Birçok site izleyicilerin veya kullanıcıların video içeriğini doğrudan indirmesine izin verse de, YouTube gibi bazı web siteleri vardır ve kullanıcılar premium üyelik hizmetini tercih etmedikçe video içeriğini indirmeye kısıtlamalar getirir. Bununla birlikte, herhangi bir web sitesinden video indirmek için çeşitli seçenekler mevcuttur ve bunların hepsini bu makalede tartıştık.


Herhangi Bir Web Sitesinden Video İndirme Adımları


Video içeriğini herhangi bir web sitesinden indirmek istiyorsanız, bunu aşağıda belirtilen yöntemlerden herhangi birini kullanarak yapabilirsiniz:

Tarayıcı Uzantısıyla Video İndirme - 

Tarayıcı uzantısıyla video indirmek, videoyu indirmenin en basit yollarından biridir. Tek yapmanız gereken bir tarayıcı uzantısı yüklemek ve herhangi bir web sitesinden herhangi bir videoyu tek bir düğmeye tıklayarak kolayca indirebilirsiniz.

PC Tabanlı Bir Araçla İndirme - 

Çeşitli web tarayıcı eklentileri ve video indiricileri veya herhangi bir web sitesinden seçtiğiniz bir videoyu indirmeyi kolaylaştıran belirli YouTube video indiricileri vardır. Videoyu indirmek için tarayıcı eklentileri kullanmanın yararı, videoyu indirmek için sekmeler veya tarayıcılar arasında geçiş yapmanıza gerek olmamasıdır. Safari, Chrome, Opera, Firefox gibi tüm popüler web tarayıcıları için video indirme eklentileri ve uzantıları mevcuttur, bu da videoyu MP3'e veya YouTube'u MP3'e dönüştürmeyi hiçbir zaman yapılabilecek kolay bir iş haline getirir.

Çevrimiçi Bir Araçla İndirme - 

Herhangi bir web sitesinden video indirmek için çevrimiçi araçları kullanmak, videonun YouTube'dan veya başka bir web sitesinden indirilmesini çok daha kolay bir iş haline getirdi. Tek yapmanız gereken, URL'yi kopyalayıp çevrimiçi video indiricinin metin kutusuna yapıştırmak ve videoları indirmek. Böyle bir çevrimiçi video indirici, YouTube'dan MP3'e dönüştürme aracı olan ve tamamen ücretsiz olan YoutubeToMP3'dür. Ek olarak, müzik ve telif hakkıyla korunan içerik dışında indirme konusunda herhangi bir sınırlama yoktur.

YouTube'u Mp3'ye veya videoyu Mp3'ye dönüştürmek ve indirmek için birçok seçenek var. Bu, ihtiyacınız olan videoları indirmek için uygun bir yöntem bulabilmeniz gerektiği anlamına gelir, böylece video içeriğini herhangi bir web sitesinden indirebilir ve daha sonra kullanabilirsiniz. Bu nedenle, video içeriğini YouTube'dan veya başka bir web sitesinden indirin ve istediğiniz zaman izlemenin keyfini çıkarın.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)