IObit Software Updater 6 PRO Key Lisans - 2024

Metin Bedir
2
IObit Software Updater 6 PRO Key Lisans - 2024

IObit Software Updater 6 güncel lisans key anahtarları ile programınızı ücretsiz bir şekilde pro sürüme lisanslayabilirsiniz.


IObit Software Updater 6 PRO Key🗝️

Programı indirin ve aşağıdaki lisans koduyla beraber ücretsiz etkinleştirin. IObit Software Updater 6.5 PRO sürümünü etkinleştirmek için, pencerenin sağ alt köşesindeki “Kodu Girin” seçeneğine tıklayın.

B2BCA-586BD-B7A93-A6AT6
488AB-B5682-1D732-63CT6
5199E-3B6E2-8E285-716B6
657CA-98EB6-6D473-BE9T6
39A21-7E7BD-5ED18-C9AB6

IObit Software Updater 6 Özelikleri

IObit Software Updater 6, kullanıcılara bilgisayarlarında yüklü olan yazılımları güncelleme ve yönetme imkanı sağlayan kullanışlı bir yazılımdır. Bu Windows aracı, kurulu tüm yazılımlarınız için sisteminizi tarayacak, bunları çevrimiçi bir veritabanıyla karşılaştıracak ve bir güncelleme olup olmadığını size bildirecektir.



IObit Software Updater PRO Key, gelişmiş teknolojisi ile Windows işletim sistemleri, antivirüs programları ve web tarayıcıları dahil olmak üzere 3.000.000'den fazla popüler yazılımı otomatik olarak algılayabilir ve güncelleyebilir.

Bu yazılımın başlıca özellikleri şunlardır:

Otomatik Yazılım Güncellemeleri

IObit Software Updater 6, bilgisayarınızdaki tüm yazılımları otomatik olarak tarar ve güncellemeleri kontrol eder. Bu sayede güvenlik açıklarının kapatılmasına ve en son özelliklerin kullanılmasına olanak tanır.

Geniş Yazılım Veritabanı

Program, geniş bir yazılım veritabanına sahiptir ve sık kullanılan popüler yazılımları düzenli olarak günceller. Böylece, kullanıcıların her yazılım için ayrı ayrı güncelleme yapma zahmetinden kurtulmalarını sağlar.

Kolay Kullanıcı Arayüzü

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde IObit Software Updater 6, kullanıcıların yazılımlarını güncelleme sürecini basit ve anlaşılır bir şekilde yönetmelerine olanak tanır.

Güvenlik ve Kararlılık

Yazılım güncellemeleri, bilgisayarınızdaki güvenlik açıklarını kapatarak siber tehditlere karşı daha korumalı olmanızı sağlar ve yazılımların daha kararlı çalışmasına yardımcı olur. Güvenlik risklerini azaltmak için tüm güncel olmayan yazılımları güncelleyin.

Yedekleme ve Geri Yükleme

IObit Software Updater 6, yazılımların eski sürümlerini otomatik olarak yedekler, böylece gerektiğinde geri yüklemeyi sağlar.

Program Önerileri

Yazılım, kullanıcılara en son ve popüler yazılımlar hakkında önerilerde bulunabilir ve yeni yazılımlar keşfetmelerine yardımcı olabilir.

IObit Software Updater 6 PRO Key Lisans 2024
IObit Software Updater 6 PRO Ekran Görüntüsü

IObit Software Updater 6.5 PRO Giveaway License Key, bilgisayarınızdaki yazılımların güncel kalmasını ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamayı amaçlayan kullanışlı bir yazılımdır.

Etiketler

Yorum Gönder

2Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

  1. Merhaba Metin Bedir Bey. IObit Software Updater 6 programının lisans kodları çalışmıyor lütfen yenilermisiniz yada e-posta'ma atabilirmisiniz. Teşekkürler E-Posta: aktasmuhammedemin101@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, yeni IObit Software Updater 6 key eklendi. :)

      Sil
Yorum Gönder