WD Purple SC QD101 MicroSD İncelemesi

Metin Bedir
0
WD Purple SC QD101 Özellikler

Western Digital, modern depolama çözümleri söz konusu olduğunda iyi bilinen bir isimdir. Şirket, HDD'ler, SSD'ler, microSD kartlar, SD kartlar ve çok daha fazlasını yapıyor. Kullanıcı ihtiyacına bağlı olarak marka, değişken okuma ve yazma hızlarına sahip farklı sınıflarda ürünler yapmaktadır.

ARTILARI

  • Kompakt boyut
  • 512 GB'a kadar depolama alanı sunar
  • Normal microSD'den ayırt edilmeye yardımcı olacak benzersiz görünüm

EKSİLERİ

  • Biraz pahalı
Bu modern dünyada, evimizi ve ofisimizi olabildiğince güvenli tutmak önemlidir ve WD'nin de bu konuda bir çözümü vardır. Şirket yakın zamanda Hindistan'da Rs başlangıç ​​fiyatı ile WD Purple SC QD101 microSD'yi piyasaya sürdü . 32GB varyant için 855 ve işte gözetim ve güvenlik depolama çözümleri için özel yapım microSD kartın tam incelemesi.

WD Purple SC QD101 Özellikler

  • Kapasite: 32/64/128/256/512 GB
  • Form Faktörü: microSDHC
  • Depolama Teknolojisi: 96 katmanlı 3D NAND
  • Arayüz: SDA 6.0 Garanti: 3 Yıllık Sınırlı Garanti

WD Purple SC QD101: Tasarım

Adından da anlaşılacağı gibi, bu, benzer görünümlü microSD kartları ayırt etmeye yardımcı olacak tam anlamıyla mor bir karttır. Form faktörü, diğer microSD kartlar gibi, taşımayı kolaylaştırır. Bu aynı zamanda sunduğu bazı özelliklerden dolayı piyasada bulunan en iyi depolama seçenekleridir. 

Güvenlik kameralarının çoğu evin / ofisin dışına kurulduğundan, microSD kartın sert hava koşullarına karşı daha iyi dayanıklılık sertifikalarına sahip olması önemlidir. WD Purple SC QD101, -25 ° C ile 85 ° C arasında çalışabilir, bu da onu aşırı hava koşullarında bile güvenlik kameralarıyla kullanılmak için mükemmel bir kart yapar. Hem yaz aylarında Delhi'de hem de kışın Keşmir'de sorunsuz olarak kullanılabilen tek microSD kart.

WD Purple SC QD101: Gerçek Dünya Kullanımı


WD Purple SC QD101'in 128GB sürümünü, 1080p videolarda kayıt yapabilen ve gerçek zamanlı akış yapabilen Mi Ev Güvenlik Kamerası 360 ° kamera ile test ettik. Kamera, video kalitesini etkilemeden daha az depolama alanı kullanan en son H.264 kodlamasını kullanır. 

WD Purple SC QD101, 24 saatten fazla kesintisiz kayıt yapabildi ve ayrıca depolama alanı dolduğunda eski verileri yeniden yazabildi. Kullanımımda herhangi bir kalite veya sıkıştırma ile karşılaşmadım, bu nedenle WD Purple SC QD101'i güvenlik kameraları için güvenilir bir depolama çözümü haline getirdim. 

128 GB depolama kapasitesi göz önüne alındığında, verileri herhangi bir NAS yedeklemesi olmadan birkaç gün boyunca kolayca depolayabilir. Dolayısıyla, yedekleme depolama çözümü elektrik kesintisi nedeniyle çalışmasa bile, WD Purple SC QD101 tüm verileri doğrudan kamera üzerinde kolayca depolayabilir.

WD Purple SC QD101: Sonuç

WD Purple SC QD101, güvenlik kameraları için yapılmıştır. Dolayısıyla bu microSD kart, güvenlik kameraları ile kullanılmak üzere tasarlandığı için bir bilgisayar veya kamera ile kullanılamaz. Belirli kameralarda microSD kartın sağlığı da izlenebilir. Ancak bu özellik güvenlik kameramızda mevcut değildi. 

Bu, 4K çözünürlüklü videoları da kaydedebilen Sınıf 10 UHS Sınıfı Hız Sınıfı 1 kartıdır. Yakın zamanda modern bir güvenlik kamerası satın aldıysanız ve güvenilir bir microSD kart arıyorsanız, WD Purple SC QD101'i edinin.


Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)