Apex Legends Kasım'da Steam'e geliyor

Metin Bedir
0

Apex Legends Kasım'da Steam'e geliyor
Resim Respawn Entertainment  Electronic Arts

 Apex Legends , 4 Kasım'da Steam'de başlıyor . Respawn Entertainment'ın popüler, oynaması ücretsiz nişancıoyunu, yayıncının PC pazarındaki détenti çözülmeye devam ederken, Steam'de bulunan en yeni büyük Electronic Arts oyunu .

Resmi lansman tarihi, Apex Legends'ın 7. Sezonunun başladığı gündür . Bugünkü duyuru, Origin'de oynayanların artık "Steam ile kolayca ileri geri geçiş yapabileceklerini" söyledi, bu da ilerleme ve eşya kilidinin her iki platform tarafından da paylaşıldığı anlamına geliyor.

Steam oyuncuları, Valve's Portal ve Half-Life serilerine göre üç ücretsiz silah cazibesi kozmetiği alacak. Bunlar arasında patates olarak GLaDOS, kafa yengeç kurbanı olarak Octane ve yoldaş küplü twee Wattson bulunur.

Apex Legends için üç sanal tchotchkes

Apex Legends silah takılar, oyunu Steam üzerinden alanlar için. Resim: Respawn Entertainment / Electronic Arts , Steam üzerinden

EA, yaklaşık on yıl boyunca EA'nın rakip Origin hizmetine özel kaldıktan sonra, bir yıl önce , yeni oyunları Valve'in vitrinine geri getirmeye başladı. Yaz boyunca yayıncının arka kataloğundan iki düzineden fazla oyun eklendi ve ardından Ağustos sonunda EA Origin Access abonelik hizmetini platforma getirdi .

Origin Access o zamandan beri EA Play olarak yeniden markalandı ve müşteri yakında EA Desktop olarak bilinecek ve Origin adını tamamen kitaplardan kaldıracak . Hizmet, Haziran 2011'de Origin olarak başlatıldı.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)