Among Us Hayran Yapımı Bir 3D Versiyonu

Metin Bedir
0
Among Us , sevimli lil 'uzay fasulyesi grafiklerine sahip basit bir 2D oyun olmasına rağmen, haftalardır sosyal medyanın gündemindeyiz. Peki ya bunun yerine mürettebat arkadaşları (ve ölümcül sahtekarlar) haritanın 3B versiyonunun etrafında koşuyorlarsa? Jar adlı bir VR geliştiricisi , tam da bu şeyin bir videosunu yayınladı. 

Orijinal Among Us seviyesi olan The Skeld'in oynanabilir bir çok oyunculu haritası. (Bu yıl, oyunun Twitch'e büyük ölçüde yayılmasına yol açan iki ek seviye yayınlandı.) Ancak harita, sanal gerçeklik başlığı gerektirmiyor, bu da herkesin bu oyuna katılabileceği anlamına geliyor.


Jar'ın kısa fragmanı, normal Aramızdaki oyunculara oldukça aşina olacak , havalandırma deliklerinde yükselmeye hazırlanan bir sahtekar ve ekip arkadaşlarının görev bilinciyle bir oksijen filtresini temizlemesi ve kabloları sabitlemesi gibi, gerçekten ilgi çekici bazı sahneleri gösteriyor . Tabii ki, her şeyin 3 boyutlu bir ortamda olması ona kelimenin tam anlamıyla ve mecazi anlamda tamamen yeni bir bakış açısı kazandırır. Ekip arkadaşlarının gerçekçi oranları da biraz endişe verici. 

Kanonik olarak, mürettebat sadece 3 fit, 9 inç boyunda ve yaklaşık 90 pound. Jar'ın haritasında, hepsi yetişkin insanlar! Çok aptalca ama izlemesi de eğlenceli.

Among Us Android Oyununu Telefonlarınıza indirin.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)