Windows 10 Güncelleme Hatası Sorunları Ortaya Çıktı

Metin Bedir
0

Windows 10 güncelleme hatası sorunları bugün

Bu hafta en son Windows 10 güncellemesinde nispeten büyük bir dizi sorun ortaya çıktı. Son birkaç gün içinde, Windows 10 kullanıcıları, başarısızlıktan indirmeye ve Mavi Ekran Ölümüne kadar değişen en son güncelleme setiyle ilgili sorunları bildirdi. Güncelleme sürüm kodları KB4579311 ve KB4577671'i içeriyordu ve her şey çözülene kadar devam edip güncellemeleri duraklatmak isteyebilirsiniz.


Yazıcı sorunları, ses sorunları ve yanıt vermeyen Dosya Gezgini, Windows 10'daki en son güncelleme setinde ortaya çıkan sorunlar arasındadır. Kullanıcılar, donmuş sistemleri "bir eylem başlatıldığında", her 5 saniyede bir duraklayan videolar ve Görev bildirmişlerdir. Yönetici, Sistemin% 100 Bellek kapladığını gösteriyor. Bu sorunlar ortaya çıkmamalıdır ve kullanıcı ve / veya Microsoft'tan bir yazılım düzeltmesi ile başka bir girdi olmadan kendilerini çözemezler.


Bu en son güncelleme setini indirirken, bazı kullanıcılar için% 90 ve% 100 oranında indirilen bir parça durdurucu da oldu. Surface Book kullanıcıları, Surface Serial Hub Driver hatalarının yanı sıra Bluetooth sürücüsü hatasını bildirdi.


Reddit Windows 10 iş parçacıklarında ve Microsoft Community yazılım güncellemesinde bildirilen sorunların bir bölümünü yorumlarda bulacaksınız .


Güncellemeyi manuel olarak indirmek için Medya Oluşturma Aracını kullanan 2020 düzeltmesinin şu anda çalışmadığı anlaşılıyor. Bu, ilk etapta bunu gerçekleştirmenin garip bir yoluydu, şimdi sıra dışı çözüm bir kez daha öğle yemeğine çıkıyor gibi görünüyor. Windows için en son güncellemeyi henüz indirmediyseniz (en erken 13 Ekim'de piyasaya sürüldü), şimdi Windows 10 güncellemelerinizi duraklatmak için iyi bir zaman olabilir .


NOT: Güncellemelerinizi duraklatmaya karar verirseniz, Microsoft bunu süresiz olarak yapmamanızı önerir. Güvenlik güncellemelerinin, özellikle bilgisayarınızı özel veya değerli olduğunu düşündüğünüz herhangi bir şey için kullanıyorsanız, zaman zaman teslim edilmesi önemlidir. Paranoyak kardeşin onlarla daha önce karşılaşmış olsun ya da olmasın orada kötü niyetli varlıklar var.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)