Assassin's Creed Valhalla DLC ve ayrıntılı sezon geçiş içeriği

Metin Bedir
0

Assassin's Creed Valhalla henüz yayınlanmadı ve Ubisoft şimdiden oyunun lansman sonrası içeriğini detaylandırıyor. Daha yeni Assassin's Creed oyunları gibi, Valhalla da iki büyük genişletme içeren bir sezonluk geçiş alacak. Bu genişletmeler önümüzdeki yıla kadar çıkmayacak, ancak satın almayanlar yine de sezonluk sürümler şeklinde bazı ücretsiz DLC alacaklar.


Ubisoft'un söylediği ilk sezonluk sürüm, yeni oyun içi etkinlikler, yerleşim binaları ve oyun modlarından oluşacağını söylediği Aralık ayında gerçekleşecek. Özellikle, DLC Sezon 1, oyuncuların yerleşimlerini daha da genişletmelerine olanak tanıyan "yeni bir yerleşim alanı" ve yılın zamanına göre çok az tanıtıma ihtiyaç duyan Yule Festivali'ni içerecek.

Ayrıca Valhalla'nın baskın mekaniklerini genişleten Nehir Baskınları adlı yeni bir oyun modu ve oyuncuların baskın ekibinin bir parçası olmak için yaratabilecekleri bir teğmen olan Jomsviking için yeni bir rütbe ve XP sistemi alacağız. Ayrıca bu sezonluk içerikle yeni teçhizatın, oyuncu yeteneklerinin ve kozmetik öğelerin lansmanını göreceğiz ve bu ilk sezon güncellemesi ve ondan sonraki tüm ücretsiz güncellemeler için geçerli.

Bu sezonluk içerik 2021 boyunca yayınlanmaya devam edecek olsa da (Ubisoft, Sezon 2'nin yeni bir savaş odaklı oyun moduyla Mart 2021'de piyasaya sürülmesini beklediğimizi söylüyor), önümüzdeki yıl alacağımız tek lansman sonrası içerik bu değil . Ayrıca ücretli sezon geçişinin bir parçası olarak iki genişletme alacağız. Genişletme 1 Wrath of the Druids olarak adlandırılacak ve ilkbahar 2021'de piyasaya çıkarken, ikinci genişletme The Siege of Paris olarak adlandırılacak ve Yaz 2021'de piyasaya sürülecek.


Wrath of the Druids , oyuncuları "perili ormanları ve göz kamaştırıcı manzaraları" keşfedecekleri İrlanda'ya götürecek, The Siege of Paris ise sadece adıyla oldukça açıklayıcı. Son olarak, sezon geçişinde The Legend of Beowulf adlı ek bir görev yer alacak ve bu görev lansman gününde oynanabilir. Sezon bileti, oyunun Gold, Ultimate ve Collector sürümlerine dahil edilirken, standart sürümü satın alanların bileti ayrıca satın almaları gerekecektir. Sezon geçişi ve Ubisoft'un Valhalla için lansman sonrası planları hakkında daha fazla bilgiyi şirketin web sitesinde okuyabilirsiniz .

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)