Beats Flex İncelemesi - AirPods'un Övgüsü

Metin Bedir
0

Geçen haftaki büyük Beats Flex haberinin, iPhone 12 kutusuna kulaklık almayacağınıza dair onay altında gömüldüğünü söylemek doğru. Apple'ın düşüncesi , çoğu insanın ya zaten kulaklıkları olduğu ya da eski, paketlenmiş EarPod'lardan daha ödüllendirici bir şeye sahip olduğu yönündedir - olmayanlar için, artık faturaya uyabilecek önemli ölçüde daha ulaşılabilir bir Beats seti var.


Beats Flex İncelemesi - AirPods'un Övgüsü


Beats Flex, bir iPhone 12 için ideal bir folyo olarak konumlandırılmıyor - aslında Beats, hem iOS hem de Android için nispeten platformdan bağımsız desteğiyle özellikle gurur duyuyor - ancak zamanlamayı tesadüfi olmaktan öteye götürmek zor. Beats mülkiyetine en ucuz giriş noktası, eski BeatsX'in size maliyeti olan 49.99 $ 'lık fiyat etiketi.


Beats Flex İncelemesi - AirPods'un Övgüsü


Bu süreçte, Apple'ın sattığı en ucuz kablosuz kulaklıklar haline geldiler ve şirket, üçüncü taraf seçeneklerini raflarından sessizce çıkardı. Buna rağmen, beklenmedik bir şekilde üst düzey görünüyorlar ve hissediyorlar. Sonunda Aralarından seçim yapabileceğiniz Alev Mavisi, Beats Black, Yuzu Sarısı ve Duman Grisi renkleri olacak, ancak başlangıçta yalnızca siyah ve sarı gönderilecek.


Boynunuzun arkasına kıvrılmak üzere tasarlanan kablo, dolaşmalarına izin vermeyen yumuşak dokunuşlu bir kauçukla tamamlanırken, iki sıralı blok pili ve diğer elektronik cihazları barındırır. 18.6 gramda pek ağır değiller; Beats, kutuda dört adet kulak ucu içeriyor ve doğru boyutta kablo kulaklarımda olmasına rağmen yerinde kalmalarının sorun olmadığını anladım.


Beats Flex


Bunları çıkardığınızda, manyetik kulaklık başlıkları birbirine geçerek boynunuzdan kayma şansı azalır. Bu şık, ancak kulaklık uçlarını tüy ve kiri almak için serbest bırakıyor: bu, silikon kauçuğa oldukça hevesle yapışıyor. Maalesef taşıma çantası dahil değil.


BeatsX'e göre fiyat avantajına rağmen, daha fazla pil ömrü elde edersiniz: 12 saate kadar, aslında bu, ayarladığınız hacme bağlı olacaktır. Beats'in tahmininin, testlerimde muhafazakar tarafta olduğunu buldum. Beats, Lightning yerine USB-C'yi de Beats Flex'i şarj etmek için kullanıyor. 1,5 saatlik oynatma süresi için 10 dakika takılması yeterlidir.


Beats Flex İncelemesi


Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, yol boyunca yapılan birkaç fedakarlık var. Beats, orijinal AirPod'larda olduğu gibi Bluetooth, ses işleme ve kolay eşleştirme için Apple W1 çipini kullanır. Bu, Apple H1 ile çalışan AirPods Pro'nun - veya aslında Beats'in kendi Solo Pro ve Powerbeats Pro'nun - aksine, eller serbest "Hey Siri" desteği veya herhangi bir aktif gürültü iptali alamayacağınız anlamına gelir. Bir kulaklığı çıkardığınızda, yalnızca kulaklıklar manyetik olarak birbirine tıkladığında ve suya dayanıklılık derecesi olmadığında müzik otomatik olarak duraklamaz.


W1, Beats Flex'i bir iPhone'a bağlamanın gülünç derecede basit olduğu anlamına geliyor: Güç düğmesine bastım, onları telefona yaklaştırdım ve bir eşleştirme iletişim kutusu açıldı. Beats'in Android uygulaması, iPhone kullanıcısı değilseniz aynı şeyi yapmayı vaat ediyor ve iOS'un kulaklıklar için sahip olduğu ayarlara erişim sunuyor.


Beats Flex İncelemesi - AirPods'un Övgüsü


Birincil kontroller sağ tarafta, aramaları yanıtlayabilen veya sonlandırabilen veya Siri'yi veya Google Assistant'ı tetikleyebilen çok işlevli bir düğmeyle birlikte bir ses yükseltici ile satır içi. Mikrofonun olduğu yer de burası. Bu ve sağ kulaklık arasındaki kablonun uzunluğu göz önüne alındığında, mikrofonun çenenizin altında bir yerde sallanacağı anlamına geliyor: arayanlar bana 2019 yenilenmiş AirPod'ları kullandığım zamanki kadar net olmadığımı ve biraz daha fazla arka plan gürültüsünün geldiğini söyledi. ama yine de tamamen kabul edilebilirdi.


Aynı şey müzik kalitesi için de söylenebilir. Beats, kulak içindeki basıncı dengelemeye yardımcı olmak için çift odacıklı bir akustik tasarım ve havalandırma delikleri ile her kulaklığa tek bir sürücü yerleştirir. Fiyat göz önüne alındığında, en iyi ses beklentilerim yoktu, ancak hoş bir şekilde şaşırdığımı kanıtladım.


Beats Flex İncelemesi - AirPods'un Övgüsü


Beats, alt uçta ikiye katlama konusunda bir üne sahiptir, ancak Beats Flex aslında çok daha dengelidir. Daha pahalı kulaklıkların sağlayabileceği ağır gücü elde edemezsiniz, ancak bas, gevşek olmadan ölçülü ve hassastır. Diğer uçta, üst düzey, temiz vokaller sunar, ancak yine de daha pahalı kulaklıkların sunduğu ışıltıların bir kısmı tam olarak orada değildi. En çok hoş karşılanan sürpriz, Beats'in kulaklıklarının beklenmedik bir ayrıntı seviyesi sunduğu orta kademe oldu.


Eski bir iPhone kutusunun altından bir dizi EarPod'u kazmak - bahse girerim, çoğu burada kalır - Beats Flex'in sesinin ne kadar iyi olduğunu görünce çok etkilendim.


Beats Flex Kulak içi kulaklık Kararım

AirPods'un Övgüsü


Büyük iPhone 12 çıkış tarihine doğru ilerlerken, bu karşılaştırma, diğerlerinden daha fazla, en yerinde hissettiriyor. Görüşler hala Apple'ın kulaklıkları dahil etmeme kararının doğru olup olmadığı konusunda bölünmüş durumda, ancak bir dizi Beats Flex'in kullanıcı deneyiminin eski EarPod'lardan katlanarak daha iyi olacağına dair hiç şüphem yok.


Beats Flex sadece bir iPhone 12 önerisi değil ve Beats ekibi, Android kullanıcılarının olabildiğince hoş karşılanmasını sağlamak için övgüyü hak ediyor. Orada daha iyi ses kalitesi elde etmenin şüphesiz yolları olsa da, genellikle Beats Flex'in istediği 50 dolardan çok daha pahalı. İPhone 12 manşetlere sahip olabilir, ancak Beats Flex, dışarıda bırakılanların en az içeride bırakılanlar kadar önemli olabileceğini gösteriyor.


Kaynak: https://www.slashgear.com/beats-flex-review-bluetooth-headphones-price-value-performance-battery-19643333/


aksesuarlar beats elektronik kulaklıklar kulaklık

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)