En Çok Kazandıran Link Kısaltma Siteleri

Metin Bedir
0
En Çok Kazandıran Link Kısaltma Siteleri

İnternet dünyasına para kazanma denildiğinde akla gelen yüzlerce iş fırsatı bulunmaktadır ve günümüz içerisinde birçok insan tek kazanç olarak internet üzerinden işlerini devam ettirmektedir. İnternetten para kazanma adımlarından birisi de link kısaltma siteleri ki eğer randıman tutturabilirsiniz gerçekten ciddi paralar kazanabilirsiniz.


Link kısaltma işlemi nedir diye soranlar olabilir ki bu gayet normal bir sorudur. Sizlerin kopyaladığı bir linki alarak bu link kısaltma sitelerine yapıştırıyorsunuz ve otomatik olarak o linkin birde kısa linkini sizlere veriyor. Sizler o aldığınız kısa link ile insanlara paylaşıyorsunuz ki her ne kadar fazla kişi o linke tıklar ve reklamları geçerek linke ulaşırsa sizler para kazanmış oluyorsunuz.


İnternette araştırılan ve popüler cümlelerden olan link kısaltma, link kısaltarak para kazanma, link kısaltarak para nasıl kazanılır gibi soruların cevaplarını bu yazımızda sizler için hazırlayarak paylaşmak istedik ki umarım faydalı bir makale olacaktır.


TrLink - Link Kısalt, Para Kazan

İnternet üzerinde en çok bilinen ve para kazandırma konusunda gayet mantıklı teklifler sunan trlink, yaklaşık 4 yıldır Türkiye üzerinde kullanıcılarına hizmet sunan kaliteli link kısaltma sitelerinden birisidir.


Ödeme yöntemi olarak birçok alternatif kullanan bu sitede papara veya payeer kullandığınız taktirde ödemeleriniz 30 saniye içerisinde hesabınıza aktarılarak para kazanmanız gerçekleşmektedir. Güven olarak mutlaka denemeniz ve problem yaşamayacağınız bir sistem olduğu için sizlerle birlikte paylaşmaktayım.


bc.vc - Popüler Link Kısaltma Servisi

 İnternet dünyasının en uzun yıllardır hizmet veren link kısaltma servislerinin başında gelen sitelerden birisidir. bc.vc sitesi hem türk kaynaklı hem de yabancı kaynaklı olarak bizleri karşılamaktadır. Ödemelerde vs problem kolay kolay yaşamayacaksınızdır ve verdikleri hizmet ise gayet iyi durumda olduğunu söyleyebilirim.


Ben bu sistemi kullandığım zamanlarda tek problem destek sistemi olarak açtıkları sayfaydı ki gerçekten çok uzun zaman sonra cevap veriyorlardı. Yaklaşık 2-3 kez ödeme aldığımı biliyorum ve ödemeler gününde derhal yapıldığı için problemsiz bir siteydi.


Aşağıdaki banner'a tıklayarak bc.vc link kısaltma sitesine kayıt olup para kazanabilirsiniz.

AdFly - Kolay Para Kazanma Servisi

Bilinen markalaşmış sitelerden birisi olan adfly servisi ise sizlere kolay yoldan para kazanmayı sağlayan link kısaltma sitelerinden birisidir. Birbirinden farklı ödeme seçenekleri sunan bu siteden gün içerisinde yaklaşık 1 milyona yakın tıklanma sayısı alınmaktadır ki bu rakam bu web sitesinin kalite çizgisini bizlere göstermektedir.


Genel olarak yine uzun yıllardır hizmet verdiği için Türkiye dahilinde de popüler bir hale gelmiş bir servistir kendisi. Sizlerde bu internet sitesine kayıt olarak linklerinizden para kazanmak isterseniz derhal aşağıda bulunan butona tıklayarak kayıt olma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.


Pubiza - Kısalt, Paylaş, Kazan

Pubiza eski ismi ilen link.tl sitesinin yenilenmiş ve daha farklı bir halde karşımıza çıkarılan bir altyapı ile bizleri karşılamaktadır. Daha öncesinde maallesef link.tl hakkında çıkan olumsuz yorumlar can sıkacak şekildeydi ki artık pubiza.com sitesinde bu tür problemlere yer verilmediğini görmekteyiz.


Yenilenen arayüzü ve altyapısı ile birlikte güzel bir hizmet sunduklarını söyleyebilirim. Eğer kazanç tablonuzu tahmin etmek ve kazanç oranlarına bakmak isterseniz siteye giriş yaparak bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.


İnternet üzerinde link kısaltma işleminden para kazanmak istiyorsanız genel olarak ufakta olsa bir kitlenizin bulunması gerekmektedir. Eğer sizler bu kısalttığınız linkleri sadece 5-10 kişi ile paylaşıp para kazanmak istiyorsanız kazanamazsınız, çünkü bu işlem için en az 1K kişiyi bulmanız gerekmektedir ki bu 1000 kişi bile size en fazla 15-18 arası bir rakam kazandıracaktır.


Genel olarak bu tür link kısaltma servisi kullanan kişiler ciddi paralar kazanmak isterse telegram, whatsapp, instagram gibi sosyal platformlarda daha doğrusu kalabalığın olduğu ortamlarda gezerler ki kısalttığı linklere daha fazla kişi tıklayabilsin. Sizlerin de eğer aklında para kazandırması iyi olan link kısaltma servisi var ise aşağıda bulunan yorum kısmına yazarak bizlerle birlikte paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)