Cihazları Uzaktan İzlemek için En İyi 4 Uygulama | 2024

Metin Bedir
0

Cihazları Uzaktan İzlemek için En İyi 4 Uygulama | 2024

5 milyarın üzerinde internet kullanıcısı ve insanların potansiyel tehditlerden etkilenme riskini artıran tonlarca medya içeriği var . İster çocuklar için ister çalışanlar için kullanın, geleneksel izleme yöntemleri hızla etkisiz hale geliyor.


İşleri daha da karmaşık hale getirmek için, günümüzün kullanıcıları teknoloji konusunda daha bilgili ve sizin uyguladığınız tüm sıradan kısıtlamalardan kaçabiliyorlar.


Bir izleme uygulaması, telefon kullanımını ve uygulama etkinliğini takip etmek için ideal çözümü sunar. Bu uygulamalar kullanıcı dostu arayüzlere sahiptir ve gizliliği ihlal etmeden kullanıcının ekran süresine ilişkin yararlı bilgiler sağlar.


Ancak bu kadar çok seçenek varken ihtiyaçlarınıza en uygun olanı nasıl seçersiniz? Hadi bulalım.


2024 Yılının En İyi 4 İzleme Uygulaması

En iyi izleme uygulamaları tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışır ve telefon kullanımını daha iyi anlamanızı sağlar. Bu uygulamalar, çağrıları ve mesajları izlemekten konum izlemeye, bir uygulamayı engellemeye ve sosyal medya izlemeye kadar çeşitli özellikler sunar. Ancak çoğu uygulama rekabetçi özellikler sunduğundan en iyi uygulamayı seçmek bunaltıcı olabilir.


En iyi 4 izleme uygulamasını ve en iyi özellikleri burada karşılaştırdık:


1. XNSPY- Editörün Seçimi

Bir kullanıcının telefonunu basit ve kullanışlı bir şekilde izlemeyi sağlayan en popüler izleme uygulamalarından biri XNSPY'dir. Uygulamanın özellikleri size sosyal medya, web kullanımı, GPS konumu, çağrı ve mesaj kayıtları, çağrı kaydı ve ekran süresi gibi tüm kullanıcı etkinliklerine ilişkin bilgiler ve erişim sağlar.


Verileri toplamak için gizlice çalışır ve verileri görüntülemenize ve uzaktan komutları sorunsuz bir şekilde göndermenize olanak tanır.


Temel özelliklerinden bazılarını tartışalım.


Anlık Mesaj İzleme

IM uygulamaları (Anlık Mesajlaşma), izlenmesi zor olabilen, hiç bitmeyen bir konuşma ve sohbet akışı sunar. XNSPY, aşağıdakiler de dahil olmak üzere tüm önde gelen IM uygulamalarında izleme ve izleme olanağı sunar:


  • WhatsApp
  • Telegram
  • Facebook
  • İnstagram
  • Snapchat
  • Astar
  • Tinder
  • Skype
  • Kik Messaging
  • Viber


Tüm sohbet sohbetlerini uzaktan görüntüleyebilir, arama kayıtlarını kontrol edebilir ve eklenen ve paylaşılan multimedyaya erişebilirsiniz.


XNSPY, mesaj günlüklerinin yanı sıra ekran kaydı, canlı ekran görüntüleri, keylogger ve izleme listesi uyarıları gibi araçlarla IM etkinliği hakkında bütünsel ayrıntılar sağlar. Bunlar, kaybolan mesajların ve hatta silinen ve gönderilmeyen mesajların görüntülenmesi gibi çok çeşitli kullanıcı eylemlerine ilişkin öngörüler sağlar.


Keylogging

XNSPY keylogger özelliği, kullanıcının izlenen cihaza yazdığı her şeyi size bildirir. Benzersiz yönü, uygun bir mesaj olmasının gerekmemesidir. Bu, yazdıkları ancak göndermedikleri bir mesaj veya sonuç alamadan bıraktıkları bir arama sorgusu olabilir.


Keylogger aracı, ister harf, rakam veya karakter olsun, kullanıcı tarafından yapılan her tuş vuruşunu izler. Bu özellik, WhatsApp, Skype, Facebook, Skype ve Viber gibi tüm popüler mesajlaşma uygulamalarında sorunsuz bir şekilde çalışır. İzlemek istediğiniz belirli kelimelerle ilgili anında bildirim almak için Keylogger'ı anahtar kelime uyarılarıyla bile kullanabilirsiniz.


Ekran kaydı


XNSPY, 'Ekran Kaydı' aracıyla hedef telefonun uygulama etkinliğini görüntülemek için çeşitli bir yol sağlar. Sosyal medya mesajlarından aramalara ve internette gezinmeye kadar neredeyse tüm etkinlikleri yakalar.


Bu özellik size birinin telefonuna ilişkin benzersiz bilgiler sağlar. Örneğin, birinin Instagram takipçilerini, YouTube'da hangi içerikleri görüntülediğini ve Facebook veya Twitter'da neleri beğendiğini görüntüleyebilirsiniz.


Gerçek zamanlı aktivite kaydı, WhatsApp'ın "kaybolan mesajlarından" Instagram'ın "gönderilmemiş" mesajlarına kadar hiçbir şeyin gözden kaçmayacağı anlamına gelir. Yakalanan kayıtlar, XNSPY kontrol paneliyle istediğiniz zaman erişebileceğiniz uzak sunuculara kaydedilir. Verileri tarih ve saate göre görüntüleyebilir ve hatta bugün, bu ay ve bu yılki kayıtları arayabilirsiniz.


Çevresel Kayıt


XNSPY ile izlenen telefonun etrafındaki sesleri gizlice kaydedebilirsiniz. Öncelikle, telefonun mikrofonunun kayda başlamasını sağlayacak uzaktan komutlar göndermek için kontrol panelinizi kullanın. Dakikaları belirtebilirsiniz ve XNSPY muhtemelen 30 dakikaya kadar süre sunan tek uygulamadır.


Uygulama, tüm kayıtları portala kaydeder ve 'Record surround' bölümüne giderek bunları dinleyebilirsiniz. Belirli kayıtların zaman damgaları ve süresi gibi ayrıntıları da görüntüleyebilirsiniz. Bir kayda tıkladığınızda oynatma hızını ayarlayabilir, indirebilir veya silebilirsiniz.


2. FlexiSpy

FlexiSpy izleme sektöründe köklü bir isimdir. Uygulama, hedef cihazın her etkinliğini izlemek ve belgelemek için çeşitli özellikler sunar. Bazıları konum takibi, web geçmişi, sosyal medya izleme, uygulama kullanımı, kontrol paneli uyarıları, keylogger ve daha fazlasını içerir.


Temel özelliklerinden bazılarını tartışalım


Uzaktan Kamera Erişimi


FlexiSpy'ın öne çıkan özelliklerinden biri, kullanıcının canlı görsel güncellemesini sağlayan uzaktan kamera erişim özelliğidir. Uzaktan komutlar göndererek kullanıcının fotoğrafını çekmenizi veya videosunu kaydetmenizi sağlar. Kontrol panelinden 'RemCam' ve 'RemVideo' bölümlerine gidebilirsiniz. Bir düğmeye tıkladığınızda, kullanıcının çevresinde olup bitenler bir fotoğrafla gösterilir.


Multimedya Erişimi


Uygulama, fotoğraf ve videoların yanı sıra ses dosyalarını da görüntülemenizi sağlar. Ayrıca gönderilen, alınan, kaydedilen ve silinen tüm fotoğraf ve videolara da göz atabilirsiniz.


FlexiSpy çok çeşitli resim ve video formatlarını destekler ve hatta bunları zaman damgalarıyla izleyebilir ve indirebilirsiniz.


Ancak videoları canlı izleyemezsiniz ve indirmeniz gerekir. Kullanıcı tarafından oluşturulan, saklanan ve gönderilen tüm ses dosyalarına erişebilirsiniz. Uygulama çeşitli ses dosyalarını yakalar ve bunların hepsini sesli notlarla birlikte dinleyebilirsiniz.


Sosyal Medya Takibi


Hedef kişinin birden fazla ağdaki sosyal medya etkileşimlerini izlemek için FlexiSpy'ı kullanabilirsiniz. Facebook, WhatsApp, Instagram ve Snapchat'teki gönderileri, mesajları ve multimedya dosyalarını görüntülemenizi sağlar. Sosyal medya uygulamalarının olumlu yönleri olsa da , FlexiSpy size olumsuz yönlerine dikkat etmenizi sağlayacak araçları sağlar.


3. mSpy

Çok yönlü izleme özellikleri sunmak üzere tasarlanmış ve geliştirilmiş bir avuç uygulama vardır ve mSpy da bunlardan biridir. Uygulama Android ve iPhone kullanıcılarıyla uyumludur ancak iOS uygulamasının bazı sınırlamaları vardır. Genel olarak mSpy sezgisel ve kullanımı kolay bir arayüze sahiptir.


Temel özelliklerinden bazılarını tartışalım


Tüm Mesajlara Erişimi Yönetin


Mesajlar her zaman ortak iletişim aracı olmuştur. mSpy yalnızca SMS'leri izlemenize değil aynı zamanda Facebook, WhatsApp, Snapchat ve Telegram gibi uygulamalardaki özel konuşmaları da izlemenize olanak tanır.


Uygulama, hedef kullanıcının kiminle etkileşime girdiğine dair ayrıntılı bir rapor sağlar. Temel bilgilerin bazıları (kişinin adı ve numarası) içerir. Gelişmiş seçenekler arasında, paylaşılan fotoğraf ve videolara kısa göz atma yer alır. mSpy ile silinmiş mesajları, gizli sohbetleri görüntüleyebilir ve kişi listelerini tamamlayabilirsiniz.


Anahtar Kelime Uyarıları


Anahtar kelime uyarıları özelliği, en çok endişelendiğiniz tuhaf kelimeleri ve cümleleri belirtmenize olanak tanır.


Bu kelimeler herhangi bir konuşmada veya aramada görünürse bir bildirim alırsınız. Bu özellik yalnızca metinle sınırlı değildir; Ayrıca internet arama geçmişini de izleyebilirsiniz.


Uygulama Kullanımı Takibi


Çoğu ebeveyn ve çalışan ekran başında geçirilen süreyi yönetmeyi zor buluyor. Ancak mSpy'ın uygulama yönetimi özellikleri bunu başarmanıza yardımcı olur. Uygulama, telefona indirilen tüm uygulamaların bir listesini gösterir.


Uygulamaların adları, sürümleri ve logoları gibi bilgileri görüntüleyebilir, hatta belirli uygulamaları engelleyebilirsiniz. Bu özellik , kullanıcının en çok hangi uygulamalarda ve oyunlarda zaman harcadığını bilmenize yardımcı olur . Kullanıcı için kullanım sınırlarını bile belirleyebilirsiniz.


4. KidsGuard Pro

İzleme ihtiyaçlarınız için etkili ve uygun fiyatlı bir uygulama arıyorsanız KidsGuard Pro mükemmel bir seçim olabilir. Bir kullanıcının telefonundaki belirli etkinliklere karşı sizi dikkatli tutacak araçlara sahiptir.


Uygulama, mesaj günlükleri, takvim etkinlikleri ve konum takibi de dahil olmak üzere ilgili tüm bilgileri bir kontrol panelinde düzenli bir şekilde düzenler. KidsGuard Pro, kullanıcıların varlığını tespit etmesini önleyen gizli modda çalışır.


Temel özelliklerinden bazılarını tartışalım


Çağrı Kayıtlarının Takibi

Arama kaydı özelliği, izlenen cihazdaki tüm aramaları kontrol etmenize olanak tanır. Bu özellik ayrıntı odaklıdır ve size aşağıdaki gibi bilgiler sağlar:

 

  • Kişi Adı ve Numarası
  • Arama türü (gelen, giden veya cevapsız)
  • Aramanın süresi
  • Tarih ve Saat damgası


Alacağınız başka bir seçenek de arama çubuğudur. Belirli kişileri ve numaraları takip etmek için kullanabilirsiniz. KidsGuard Pro, arama kayıtlarını Bugün, Bu Ay, Geçen Ay ve Geçen yıla göre filtrelemenize olanak tanır. Ayrıca kişiyi engelleme seçeneğiniz de vardır.


Ekran Görüntüleri Yakala

KidsGuard Pro, telefonun etkinliklerini izlemenize olanak tanıyan benzersiz işlevsellik sunar. Canlı Ekran Görüntüleri alabilir veya uygulamayı her 15, 60, 90 veya 120 dakikada bir otomatik ekran görüntüleri alacak şekilde ayarlayabilirsiniz.


Uygulama, izlenen cihazın ekran görüntülerini uzaktan alacak ve sosyal medya kullanımını, çağrıları ve mesajları içerecektir. Manuel senkronizasyon seçeneği, güncellemeleri hızlı bir şekilde almanıza yardımcı olur. Ekran görüntüleri tarih ve saate göre kontrol paneline eklenir. Ayrıntıları görüntülemek ve hatta indirmek için üzerlerine tıklayabilirsiniz. Ancak cihaz kilitliyse bu özellik çalışmaz.


Arama kaydı

KidsGuard Pro'nun 'Çağrıları Kaydetme' özelliği, hedef telefondaki alışılmadık konuşmalarla ilgili endişelerinize yanıt verir. Aranan ve alınan tüm çağrılar kaydedilebilir. Sesli aramaları oynatabilirsiniz ve uygulama aynı zamanda oynatma ve indirme seçenekleri de sağlar.


Erişebileceğiniz ana ayrıntılar kişi adı, numarası, arama türü ve aramanın başladığı saattir. KidsGuard Pro, Facebook, WhatsApp ve Line gibi uygulamalarda hedef kullanıcının yaptığı aramaları dinleyebileceğinizi iddia ediyor.


Karar

Kullanım kolaylığı, uygun fiyatlı planları, kapsamlı planları ve tüm cihazlarla uyumluluğu nedeniyle oyumuz XNSPY'ye gidiyor. mSpy'ın ücretsiz deneme sürümü olmasa da iOS sürümünde dikkate değer sorunlar var. FlexiSPY'a göre jailbreak, iPhone'lar için zorunludur ve diğer uygulamalara göre de pahalıdır. KidsGuard Pro, çocuk izlemeye odaklanmıştır ve sınırlı izleme özelliklerine sahiptir.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)