Smart Game Booster PRO 5.2 - Lisans Keyler 2024

Metin Bedir
0
Smart Game Booster Pro 5.2.3 - Lisans Key 2024
 

Smart Game Booster PRO güncel lisans key anahtarlarına ihtiyacınız varsa bu konudan ulaşabilir ve programınızı ücretsiz bir şekilde pro sürüme lisanslayabilirsiniz.


Smart Game Booster PRO, bir oyun hızlandırma ve oyun performansı optimize edici yazılımdır. Bu yazılım, PC'nizdeki oyunların hızını ve performansını arttırmak için bir dizi araç sunar.


Smart Game Booster indir

Şimdi Smart Game Booster PRO programını ücretsiz olarak kullanmak için aşağıda verilen lisans key anahtarlarını kullanabilirsiniz.


Smart Game Booster Pro 5.2 Key

C966B-9E8FF-338C2-BC8B5
Bu programa benzer bir program olan Game Fire PRO yazılımı için ücretsiz key almak istiyorsanız aşağıdaki adresteki formu doldurup bizden ücretsiz key talep edebilirsiniz.

Smart Game Booster PRO Özellikleri

Smart Game Booster PRO, oyunların performansını arttırmak için sistem ayarlarını optimize eder ve sistemi temizler. Özellikleri arasında, oyun hızlandırma, sistem temizleme, sistem optimize etme, oyun kayıtları ve oyun ekran görüntüleri gibi özellikler bulunmaktadır.


Smart Game Booster PRO 5 Key, oyunların yüklenmesini hızlandırmak için sistem kaynaklarını otomatik olarak yönetir ve arka planda çalışan programları kapatır. Ayrıca, oyun kayıtlarını ve ekran görüntülerini kaydetmenize ve paylaşmanıza olanak tanır.


Sadece 1 tıklama ile en yüksek oyun performansı için FPS'yi artırmaya ve işlemci performansını yoğunlaştırmaya yardımcı olur ve oyun sırasında gerçek zamanlı olarak CPU ve GPU sıcaklıklarını görüntüler.


  • Oyun FPS'nizi en üst düzeye çıkarın
  • Windows sistemini optimize edin
  • Donanım sıcaklığını izleyin
  • Grafik sürücüsünü ve ses sürücüsünü güncelleyin

Nvidia ekran kartı ile oyun oynuyorsanız PC'de hız aşırtma yaparak FPS'yi %50'ye kadar artırabilirsiniz. Smart Game Booster PRO ile, ağır grafikli oyunlar için bile daha düşük sistem gecikmesi ile gecikmesiz bir ortam oluşturmak için üstün hız aşırtma sağlar.

Smart Game Booster PRO Lisans Özellikleri

  • Ticari olmayan kullanım
  • 5.x.x sürümü için ücretsiz güncellemeler
  • Ücretsiz teknik destek yok
  • Bu teklif sona ermeden önce kaydolun


Smart Game Booster PRO 5 Key, bu optimizasyonları tek bir fare tıklamasıyla gerçekleştirmenizi ve ardından oyun oturumu sona erdiğinde standart yapılandırmayı geri yüklemenizi sağlayan şık bir uygulamadır.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)