İş Seyahatleri ve Tatiller İçin Jet Kiralama – Konforlu Seyahat

Metin Bedir
0
İş Seyahatleri ve Tatiller İçin Jet Kiralama – Konforlu Seyahat

İş seyahatleriniz ve tatilleriniz için en konforlu ulaşım hizmetini almak isteyenler özel uçak kiralama hizmetinden yararlanmalıdır. Ulaşım sürecinde yolculara pek çok avantaj sağlayan bu hizmet türü ile işiniz için hazırlık yapma imkanı, tatil öncesi en iyi uçuş deneyimini yaşama olanağı, üstün kaliteli hizmet anlayışı, sadece kiralayana ait özel geniş bir alanda çok fazla jet – lag, vücudun uyuşması, yorgunluk gibi problemleri yaşamak zorunda kalmama gibi birçok katkıda bulunur. Bu içeriğimizde iş seyahatleriniz ya da tatile çıkarken özel jet kiralamanın ne kadar konforlu bir yolculuk biçimi olduğundan söz edeceğiz.


Uçak Kiralayarak İş Seyahatine veya Tatile Çıkma Süreci 

Uçak kiralayarak iş seyahatine çıkma konusunu ilk olarak ele almamız gerekirse önemli bir toplantınıza hazırlanmak için bu yolculuk türünü seçmenin ne kadar doğru bir karar olduğunu bilmelisiniz. Eğer çok fazla çalışan biriyseniz uçakta duş alabilir, üzerinize temiz giysiler giyebilir, toplantı veya sunum öncesi size özel dünya mutfağından hazırlanmış tertemiz yemeğinizi yiyebilir, hijyen koşulları konusunu asla düşünmek zorunda kalmadan gönül rahatlığıyla uçabilirsiniz.


Aynı zamanda uçakta bulunan ücretsiz internet bağlantısını kullanarak son toplantı veya sunum hazırlıklarınızı ele alabilirsiniz. Eğer kendinizi uykusuz hissediyorsanız koltuğunuzu tamamen yatırarak temiz çarşaf ve yastıklarda yatabilirsiniz. Her bir müşteriden sonra en ince detayına kadar dezenfekte edilen ve tek kullanımlık diş fırçası, diş macunu, şampuan, sabun gibi birçok ürünün size sunulduğu bu sürecin ne kadar konforlu ve lüks olduğunu anlatmak için kelimelerin yetersiz kaldığını düşünüyoruz.


Bizzat bu deneyimi iş seyahatiniz veya tatile çıkarken yaşadığınızda ne demek istediğimizi çok daha iyi anlayacak ve bir kere özel jetle uçtuktan sonra bir daha asla başka bir ulaşım türünü tercih edemeyecek kadar çok seveceksiniz.


Nasıl Özel Jet Kiralanır?

Öncelikle sizlere bu konuda ülkemizde en iyi hizmeti veren firma olan Jet Partner güvencesiyle uçmanızı tavsiye ediyoruz. Bu sayede belirttiğimiz unsurlardan çok daha fazlasını içeren piyasadaki en iyi özel uçak kiralama hizmetini almış olacaksınız.


Jet Partner firmasından özel jet kiralama süreci şu şekilde ilerlemektedir; 

  • Şirketin resmi web sitesinde yer alan iletişim bilgilerini kullanarak yetkililere ulaşmalısınız. 
  • Katalog talep edebilir, internet sitesinde bulunan uçakları inceleyebilir veya direkt çalışanlardan bu konuda yardım isteyebilirsiniz. 
  • Kendi başınıza seyahat etme veya grup sayısı belirtme, tarih belirleme, uçuş mesafesini belirleme ve uçuş saatini ayarlama gibi düzenlemeleri çalışanlarla birlikte kendinize göre dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. 


Bu süreçte gereken evraklar ve ödemeler konusunda güncel fiyatların mesafeye göre ne kadar olduğu vs. detayları öğrenmek adına da firmayla görüşme yapabilirsiniz. Tüm prosedür halledildikten sonra geriye yalnızca iş veya tatil seyahatinizin üstün konforunun tadını çıkarmak kalır!


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)