El Kurutma Makinesi Ne Kadar Elektrik Harcar?

Metin Bedir
0
El Kurutma Makinesi Ne Kadar Elektrik Harcar?


Halka açık yerlerde sıklıkla gördüğümüz el kurutma makineleri, kullanım alanına ve özelliklerine göre farklı miktarlarda enerji tüketmektedir. Yine de bunu tek kullanım için geçen süreye bağlı olarak değerlendirmek daha doğru olacaktır. Bu konuda dünyanın en iyi markaları arasında yer alan ve Amerika’da üretimi yapılan Excel Dryer ürünleri ortalama olarak ısıtmasız 300 – 500 Watt ve ısıtmalı 950 – 1400 watt arasında elektrik tüketmektedir.


Elektrik Sarfiyatı Hijyenik midir?

Öncelikle bu sorunun cevabını marka bazında vermek daha doğru olacaktır. Klinik araştırmaları göz önüne alarak el kurutma cihazlarının kullandığı filtrelere baştan göz atmak gerekir. Excel Dryer kullandığı özel filtrelerle hem Amerika Birleşik Devletleri hem de Dünya Sağlık örgütü tarafından kullanılması önerilen tüm şartları yerine getirmektedir.


Her ne kadar hijyenik olması COVİD – 19 salgını için önemli bir konu olarak kabul ediliyor olsa da kaliteli temizlik açısından markalar tarafından değerlendirilir. Bu sebepledir ki, profesyonel bir markadan destek alarak iyi bir filtreli cihazın satın alınması sizi bir adım öne taşıyacaktır.


El Kurutma Süresi Ne Kadardır?

Biraz öncede altını çizdiğimiz üzere el kurutma makinesi ısıtmalı yada ısıtmasız olmak üzere farklı modlarda çalışabilir. Doğal olarak bu da ellerin kuruması için gereken süreye etki eder. Profesyonel bir el kurutma makinası için maksimum 15 saniye içerisinde elleri kurutması beklenmektedir. Tabii ki bunun için de farklı seçenekler dikkatleri üzerinde toplar.


Tabii ki dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise profesyonel el kurutma makinesinden destek almanız durumunda işletmelerde kağıt sarfiyatının da önüne geçilmesidir. Bu da başlarda el kurutma makinesinin ne kadar önemli olduğunu gösterir. Hem doğayı kirletmiyor olması nedeniyle hem de hızlı bir şekilde sonuç vermesi nedeniyle gönül rahatlığıyla bu ürünler satın alınabilir.


En Kaliteli El Kurutma Makineleri

Piyasada farklı farklı ürünler yer almaktadır. Yine de bizim tavsiyemiz Amerika Birleşik Devletleri’nde üretimi yapılan Excel Dryer marka ürünleri tercih etmenizdir. Sadece ülkemizde değil, tüm dünyada kullanılan bu ürünler oldukça popüler seçenekler arasında yer alır.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)