Panasonic yeni 'Elite' 6 Bıçaklı Tıraş Makinesini piyasaya sürdü

Metin Bedir
0
Panasonic, dakikada 84.000 çapraz kesim işlemi gerçekleştiren yeni Elite 6 Bıçaklı Tıraş Makinesini piyasaya sürdü


Panasonic, her seferinde temiz ve yakın bir tıraş sağlayan markanın ilk 6 Bıçaklı Tıraş Makinesi olan ES-LS9A'nın piyasaya sürülmesiyle genişletilmiş üstün performanslı Tıraş Makinesi serisini tanıttı.


Yeni Tıraş Makinesi, Panasonic'in kişisel bakım endüstrisinde uzun süredir devam eden başarısından bahsediyor ve Avustralyalı erkeklere yenilikçi, birinci sınıf tıraş çözümleri sunma taahhüdünü pekiştiriyor.


Gelişmiş teknoloji, hızlı, pürüzsüz, yakın ve rahat bir tıraş sağlar

ES-LS9A Tıraş Makinesi, tüm sakal tipleriyle başa çıkmak için tasarlanmış altı gelişmiş Japon bıçağını entegre eder. Samuray kılıcı yapma geleneklerine dayanan bıçaklar, yıllarca kullanımdan sonra bile ciltte tahrişi ve kızarıklığı en aza indirirken keskinliklerini korumalarını sağlamak için cerrahi sınıf paslanmaz çelikten yapılmıştır. Titanyum kaplı iki yeni kalın kirli sakal bıçağı, iki bitirme bıçağı ve iki kaldırma bıçağı, tek geçişte daha fazla kıl kesmek için tasarlanmıştır. 


Konik bıçak uçları, sakal yakalama alanının yüksekliğini artırır ve uzun, düz duran ve zor tüylerin kolaylıkla alınmasını sağlar. ES-LS9A'nın dayanıklı iç bıçakları, 30 derecelik bir açıyla nano-bilenmiş olup, pürüzsüz, tahriş etmeyen ıslak veya kuru bir tıraş için kesimlerin köke mümkün olduğunca yakın yapılmasını sağlar.


ES-LS9A, yeni yüzen bıçak mekanizmasına sahip 22D Esnek Tıraş Makinesi Başlığı ile önceki modellerin başarısını temel alarak kullanıcıların yüz ve boyun hatlarını sorunsuz bir şekilde takip edebilmelerini sağlar. Mekanizma altı bıçağı 22 bağımsız yönde - hem dikey hem de yatay olarak hareket ettirir, böylece her vuruş daha geniş bir alanı kaplar ve hızlı ve temiz bir şekilde keserek cilt üzerindeki genel yükü azaltır. Tıraş makinesi aynı zamanda ultra hızlı bir lineer motoru gelişmiş mag-lev teknolojisiyle entegre ederek, tüm sakal kalınlıklarını kesmeye yardımcı olmak için dakikada 84.000 çapraz kesim hareketi sağlar. Doğrusal motor aynı zamanda en kalın sakallarla uğraşırken ve pil şarjı düşükken bile motor hızında kayıp olmamasını garanti eder.


ES-LS9A'nın Duyarlı Sakal Sensörü Teknolojisi, yüzdeki kıl kalınlığını ve yoğunluğunu saniyede 220 kez hassas bir şekilde algılar. Bu devrim niteliğindeki teknoloji, Tıraş Makinesinin sakal büyümesinin daha yoğun olduğu yerlerde gücü artırmasına ve cilt üzerindeki baskı miktarını azaltmasına olanak tanır. Akıllı mat siyah kaplamayla sunulur - sade şık tasarımıyla her banyo tezgahını tamamlar - ES-LS9A ayrıca her kullanımdan sonra Tıraş Makinesini tamamen temizlemek ve sterilize etmek için bir Otomatik Temizleme ve Şarj İstasyonu ile birlikte gelir. Yuva, üniteyi aynı anda şarj ederken, Tıraş Makinesi içinde kalan sakal kırpıntılarını veya sebumu otomatik olarak giderir.


ES-LS9A'ya ek olarak Panasonic, ES-LT2B ve ES-LT4B Tıraş Makinelerini de piyasaya sürdüğünü duyurdu . Her iki modelde de kalın sakalın uzamasını sağlamak ve cilt tahrişini en aza indirmek için dakikada 39.000 çapraz kesme eylemi bulunur. Ayrıca, yüz hatlarını tam olarak takip eden ve daha yumuşak bir tıraş sağlayan, bağımsız hareket eden üç bıçağa sahip ergonomik bir tasarıma sahiptirler. ES-LT4B ayrıca yakın bir tıraş için gereken vuruş sayısını azaltmak için yönlü (sola ve sağa) hareket eden bir 2D kafaya sahiptir. Mat siyah veya beyaz olarak sunulan ES-LT2B ve kırmızı veya mavi renk seçeneklerine sahip ES-LT4B ile tüketiciler şık tasarımın ve modern renk paletinin keyfini çıkarabilir.


Panasonic İlk Altı Bıçaklı Tıraş Makinesini Piyasaya Sürüyor

Panasonic Avustralya Kişisel Bakım Ürün Pazarlama Müdürü Chasnyn Ousmand, kişisel bakım ve zindeliği destekleyen sorunsuz çözümlere yönelik güçlü bir tüketici talebi olduğunu söyledi. "Son yıllarda, Avustralyalı erkeklerin kişisel hijyenlerine, bakımlarına ve tarzlarına nasıl daha fazla özen gösterdiğini gözlemledik. Kişisel bakım daha az tabu haline geliyor ve tüketiciler görünüşlerine ve genel sağlıklarına daha fazla özen gösteriyor. Doğal olarak, sürekli yüksek kaliteli sonuçlar veren ürünler arıyorlar" dedi.


“Geniş yelpazemizin bir parçası olarak ES-LS9A 6 Bıçaklı Tıraş Makinemizi piyasaya sürerek bu kişisel bakım evriminin bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz. Shaver Shop ile ortaklaşa yapılan bu sürüm, ES-LT2B ve ES-LT4B modellerimizin lansmanı ile birleştiğinde, Avustralyalı erkekler için daha fazla seçenek, rahatlık ve esneklik sağlayacak."


ES-LS9A, ES-LT4B-A841 (Mavi) ve ES-LT2B Tıraş Makineleri, yalnızca Shaver Shop mağazalarında mevcuttur. ES-LT4B-R841 (Kırmızı), Shaver Shop'tan ve tüm katılımcı tüketici elektroniği satıcılarından temin edilebilir.


ES-LS9AES-LT4B-A841 (Mavi)ES-LT4B-R841 (Kırmızı)ES-LT2B-W841 (Beyaz)ES-LT2B-KS81 (Siyah)
899 $379$379$329$329$

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)