ASUS, taşınabilir 16 inçlik ZenScreen MB16QHG monitörünü tanıttı

Metin Bedir
0

ASUS, taşınabilir 16 inçlik ZenScreen MB16QHG monitörünü tanıttı


ASUS, SmoothMotion teknolojisini kullanan, 120 Hz yenileme hızına sahip, taşınabilir 16 inç WQXGA (2560 × 1600 piksel) IPS monitörünü duyurdu. Ek olarak, monitör DisplayHDR 400'e göre onaylanmıştır.


ZenScreen MB16QHG modeli, monitörün açılarını değiştirmek için çok uygun olan L şeklinde katlanır bir ayak aldı. Aynı zamanda ASUS DisplayWidget Center teknolojisi, ekranın uzaydaki yönünü tanımanıza ve modları dikeyden yataya ve tersi yönde değiştirmenize olanak tanır. Yardımcı ekrandaki portre modu, özellikle programcılar veya kitap ve belge düzeniyle uğraşanlar için uygundur. Ekranın her iki yanında bulunan USB Type-C bağlantı noktaları, ekranı dizüstü bilgisayarın o anda en uygun tarafına yerleştirmenize olanak tanıyarak neredeyse "kesintisiz" büyük bir ekran oluşturur.


Monitör 1,2 kg ağırlığında ve yalnızca 7 mm kalınlığında (kenarlarda), ek bir aygıt olarak normal bir 15 inçlik dizüstü bilgisayar için hemen hemen her çantaya kolayca sığar.


ASUS, taşınabilir 16 inçlik ZenScreen MB16QHG monitörünü tanıttı

WQXGA panel, 178 derecelik dikey ve yatay izleme açılarını destekler, bu da izleyici doğrudan ekranın önünde olmasa da görüntüye belirli bir açıdan baksa bile kaliteli bir izleme deneyimi sağlar. Aynı zamanda özel Ultra Düşük Mavi Işık teknolojisi, zararlı mavi ışığı ve titreşimi kısmen engellemenizi sağlar, bu özellikle ekran başında saatlerce çalışanlara yardımcı olacaktır. DCI-P3 renk uzayının %100'ünü görüntüleyebilen model, 500 cd/m2 parlaklık ve 1200:1 kontrast oranı sağlıyor. Piksel tepki süresi 5ms'dir.

ZenScreen MB16QHG yalnızca bir stand üzerinde kullanılamaz, aynı zamanda herhangi bir projede işbirliği yapmak için bir masaya da yerleştirilebilir. Ayrıca, model standart bir tripod montajına sahiptir, bu nedenle ek aksesuarlar ile kullanıcı için gerçekten uygun olan yüksekliğe kurulabilir.


Görüntü Kaynağı: ASUS

ZenScreen MB16QHG'de sadece sinyal iletimi değil aynı zamanda güç kaynağı da sağlayan iki yan yüzündeki USB Type-C bağlantı noktalarına ek olarak bir HDMI bağlantı noktası ve 3,5 mm kulaklık çıkışı bulunuyor. Satışların başlama zamanı ve farklı bölgelerdeki yeni ürünlerin fiyatı daha sonra açıklanacak.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)