Pocketbook, 7,8 inç E Mürekkepli ve Renkli Ekranlı InkPad Color 2 E-Kitap Okuyucuyu Tanıttı

Metin Bedir
0
Pocketbook, 7,8 inç E Mürekkepli Renkli Ekranlı InkPad Color 2 Okuyucuyu Tanıttı

E-Ink ekranlı elektronik okuma cihazları üretiminde uzmanlaşan PocketBook, 7,8 inç E Ink Kaleido Plus renkli dokunmatik ekrana sahip yeni Pocketbook InkPad Color 2 okuyucu modelini tanıttı.


Siyah beyaz içeriği görüntülerken ekran çözünürlüğü 1872 × 1404 piksel (piksel yoğunluğu - 300 ppi), renkli oynatırken - 624 × 468 piksel (100 ppi). Ekran, 4096'dan fazla farklı renk tonunun görüntülenmesini sağlar.


Okuyucu, 1,8 GHz saat hızına sahip dört çekirdekli bir işlemciye dayalıdır, yerleşik 1 GB RAM'e ve 32 GB kapasiteli bir flash sürücüye sahiptir. Cihaz özellikleri arasında otomatik yönlendirme için bir G-sensörü, şarj ve veri aktarımı için bir USB-C bağlantı noktası, bir hoparlör, İnternete bağlanmak ve çevrimiçi bir kitapçıya erişmek ve kablosuz kulaklık bağlamak için Bluetooth 5.2 ve WI-FI kablosuz adaptörler bulunur. Okuyucu kullanıcıları için, Pocketbook çevrimiçi mağazasında kapsamlı bir kitap listesi vardır.


PocketBook InkPad Color 2 okuyucusu tanıtıldı

Pocketbook InkPad Color 2, ACSM, AZW, AZW3, CBR, CBZ, CHM, DJVU, DOC, DOCX, EPUB (DRM), EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF ( DRM), PDF, ÇHC. , RTF ve TXT. Ayrıca altı ses biçimi desteği vardır: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 ve MP3.ZIP. Ek olarak, metinden konuşmaya işlevi, herhangi bir metin dosyasını sesli kitaba dönüştürmenizi sağlar.


Güç kaynağı olarak, okuyucunun yeniden şarj edilmeden bir aylık çalışmasını sağlayan 2900 mAh pil kullanılır. PocketBook InkPad Color 2, IPX8 standardına göre suya dayanıklıdır. Cihaz, 60 dakikaya kadar 2 metre derinliğe kadar suya daldırmaya herhangi bir sonuç vermeden dayanır.


Pocketbook InkPad Color 2, Good e-Reader'da 319,99$ karşılığında ön siparişe açıldı. Okuyucu teslimatları Mayıs ayında başlayacak.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)