Katlanabilir Pixel Fold Akıllı Telefonun Resmi Görselleri İnternete Sızdırıldı

Metin Bedir
0
Katlanabilir Pixel Fold Akıllı Telefonun Resmi Görselleri İnternete Sızdırıldı

Katlanabilir Pixel Fold akıllı telefonun görselleri çevrimiçi olarak sızdırıldı ve The Verge'in iddiasına göre bunlar neredeyse kesinlikle Google'ın kendisinin ilk "sızan" gerçek görüntüleridir.


Bu görüntüler, saygın içeriden bilgi sağlayıcısı Evan Blass, namı diğer @evleaks tarafından The Verge'e sağlandı. Yeni Pixel Fold görselleri, yaklaşmakta olan katlanabilir akıllı telefon hakkında daha önce bilinmeyen hiçbir şeyi açığa çıkarmazken, daha önce sızdırılan tasarım bilgilerini doğrulamanın yanı sıra 5,8 inçlik dış ekranın nasıl göründüğünü ve iki ekran arasındaki boşluğun ne kadar küçük olduğunu gösteriyor.

Katlanır akıllı telefon Google Pixel Fold ilk kez ortaya çıktı

Pixel Fold katlanabilir akıllı telefonun 10 Mayıs'ta Google'ın yıllık I/O geliştirici konferansında tanıtılması bekleniyor. Cihaz, "En Dayanıklı" menteşe ile birbirine bağlanan 5,8 inç ve 7,6 inç katlanır ekranlara sahiptir. Akıllı telefon, tescilli Google Tensor G2 işlemcisini temel alır. Güçlü akümülatör, cihazın otonom çalışmasını 24 saat içinde sağlayacaktır. Söylentilere göre yeni ürünlerin maliyeti 1.700 dolar olacak ve Haziran ayında satışta olması bekleniyor.

Sızıntı: Google Pixel Fold katlanabilir akıllı telefonun görselleri

Pixel Fold'un yanı sıra, blog yazarı Evan Blass'ın Pixel Fold'un Image Network'te yayınlanmasından saatler önce yayınladığı orta sınıf akıllı telefon Google Pixel 7a olması bekleniyor.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)