Vitabiotics İmmunace

Metin Bedir
0
Vitabiotics İmmunace Ne İşe Yarar?

Immunace by Vitabiotics, bağışıklık sistemini desteklemek için özenle seçilmiş temel vitaminler, mineraller ve besinlerin eşsiz bir karışımıdır. Bu ek, vücutlarına sağlıklı kalmak için ihtiyaç duyduğu gerekli besinleri sağlayarak sağlıklarının ve esenliklerinin sorumluluğunu üstlenmek isteyenler için özel olarak tasarlanmıştır.


Vitabiotics immunace, bağışıklık sistemini desteklemek için özel olarak tasarlanmış benzersiz ve kapsamlı bir multivitamin takviyesidir. Sağlıklı bağışıklık fonksiyonunu korumaya, oksidatif strese karşı korumaya ve genel sağlık ve refahı geliştirmeye yardımcı olan bir dizi temel vitamin, mineral ve besin içerir.


Vitabiotics immunace'ın ana bileşenlerinden biri, enfeksiyonlarla savaşan beyaz kan hücrelerinin üretimini uyararak bağışıklık sistemini desteklemede önemli bir rol oynayan C vitaminidir. Ek ayrıca, serbest radikallere ve oksidatif strese karşı korunmaya yardımcı olan güçlü antioksidanlar olan çinko, selenyum ve E vitamini içerir.


Vitabiotics immunace, bağışıklığı güçlendirici özelliklerinin yanı sıra kalsiyum, magnezyum ve D3 vitamini ile kemik sağlığının desteklenmesine de yardımcı olur. Ayrıca enerji salımı için B vitaminleri ve yorgunluğu ve bitkinliği azaltmaya yardımcı olan demir içerir.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)