Twitter Blue aboneliği artık 20'den fazla ülkede mevcut

Metin Bedir
0

Twitter Blue aboneliği artık 20'den fazla ülkede mevcut

20'den fazla Avrupa ülkesindeki kullanıcılar artık Twitter Blue'ya abone olma fırsatına sahip. Bu TechCrunch kaynağı tarafından bildirildi.


Yeni ülkeler arasında Hollanda, Polonya, İrlanda, Belçika, İsveç, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Finlandiya, Danimarka, Yunanistan, Avusturya, Macaristan, Bulgaristan, Litvanya, Slovakya, Letonya, Slovenya, Estonya, Hırvatistan, Lüksemburg, Malta ve Kıbrıs yer alıyor. Böylece dünyanın 35'ten fazla ülkesinden kullanıcılar artık abone olabiliyor.


Elon Musk'ın Twitter Blue'su, doğrudan web arayüzü üzerinden ödendiğinde ayda 8 ABD Doları'na çıkarken, App Store ve Google Play aracılığıyla yapılan transferler, ücretler dahil 11 ABD Doları tutarındadır. 

İndirimli bir yıllık plan da mevcuttur. Doğrudan 84 ABD Doları ve uygulama mağazaları aracılığıyla 114 ABD Doları karşılığında alınabiliyor.


Ücretli aboneler, 60 dakikaya kadar video yükleme, 4.000 karaktere kadar mesaj gönderme ve tartışmalarda öncelik sıralaması dahil olmak üzere birçok avantaj elde eder. 

Sosyal ağın yeni başkanı ve sahibi Elon Musk, Twitter Blue'nun platform için önemli bir gelir kaynağı olmasını bekliyor. Şimdiye kadar bu umutlar gerçekleşmedi - bazı tahminlere göre platformun yalnızca 300.000 abonesi var.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)