Fujifilm, Yeni Lens Özelliklerine Sahip Instax Mini 12 Kamerayı Tanıttı

Metin Bedir
0

Fujifilm, Yeni Lens Özelliklerine Sahip 80 Dolarlık Instax Mini 12 Kamerayı Tanıttı

Fujifilm, birçok yönden önceki nesil modele benzeyen en son Instax Mini 12 şipşak kamerayı duyurdu. Ürün, bu ayın ortasında 79,95 $ fiyatla satışa çıkacak.


Birkaç küçük fonksiyonel yükseltme ve tasarım değişikliği dışında Instax Mini 12, Instax Mini 11 ile aynıdır. En dikkate değer değişiklik lens tasarımındadır.


Örneğin, yakın çekim moduna geçmek için ilgili düğmeye basmak yerine merceği döndürebilirsiniz. Bu yaklaşım, ölçeklendirmeyi daha sezgisel hale getirecektir.

Yeni kamera, lens döndürülerek açılıp kapatılabilir. Önceden, kamerayı açmak için gövdedeki ilgili düğmeye basmak, merceği uzatmak ve kapatmak için merceği geri itmek gerekiyordu. Gövde üzerinde lensi istediğiniz konuma kolayca taşımanıza yardımcı olacak işaretler bulunduğundan, kamerayı açmanın yeni yolu daha sezgiseldir.


Geliştiriciler, Instax Mini 12 flaşta bazı değişiklikler yaptılar. Kullanıcılar yine de tamamen kapatamayacaklar, ancak optimize edilmiş bir flaş kontrol sistemi, düşük ışık koşullarında çekilen fotoğrafların kalitesini artırmalıdır.

Instax Mini 12 Fotoğraf Makinesi Satın Al

Tasarım değişiklikleri açısından en belirgin olanı, kameranın önceki versiyonu neredeyse kare iken, Instax Mini 12'nin gövdesinin daha dikdörtgen hale gelmesidir. Gövdenin kavisli tarafı yoktur ve inceltilmiştir, bu nedenle çekim sırasında kameranın tutulması daha kolaydır. Siyah bir kamera yerine, piyasada daha genç bir izleyici kitlesine hitap edebilecek nane yeşili bir varyant görünecek.


Buna ek olarak, Fujifilm yakında ücretsiz Instax Up uygulamasını piyasaya süreceğini duyurdu. Bununla birlikte, kullanıcının elindeki Instax kamera veya yazıcıdan bağımsız olarak fotoğraflarınızı dijital olarak tarayabilir, içe aktarabilir, organize edebilir ve saklayabilirsiniz.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)