ASRock, Blazing M aktif soğutma sistemlerini tanıttı

Metin Bedir
0
ASRock, PCIe 5.0 SSD'ler için Optimize Edilmiş Olağanüstü M.2 Gen5 Fan-Soğutuculu Aktif Soğutucuları Tanıttı


ASRock, PCIe 5.0 NVMe SSD'ler için Blazing M.2 Gen5 Fan-Heatsink aktif soğutma çözümlerini tanıttı. Yeni ürünler, AMD Soket AM5 ve Intel LGA 1700 işlemci soketleriyle donatılmış modern ASRock anakartlarla kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

ASRock Blazing M.2 Gen5 Fan-Heatsink Soğutma Sistemleri, 5 cm yüksekliğinde bir alüminyum soğutucu ve 5 CFM'ye kadar hava akışı sağlayabilen 30 mm'lik bir fandan oluşur. Üretici, soğutma sistemi için çeşitli seçenekler sundu. Her biri, üreticinin anakartlarının belirli modelleri için tasarlanmıştır. Tabii ki, diğer üreticilerin anakartlarına sahip sistemlere kurulabilirler, ancak stil açısından en iyi şekilde ASRock anakartlarla birleştirileceklerdir.

Blazing M.2 Gen5 Fan-Heatsink Type 1,2,3,4,5 Versiyonları ve Ürünleri

Bazı Blazing M.2 Gen5 Fan-Heatsink soğutma seçeneklerinin, geçen yılın Aralık ayından bu yana bazı ASRock anakart modelleriyle birlikte verildiğine dikkat edilmelidir. Şirket bugün Type 3, Type 4 ve Type 5 versiyonlarını tanıttı ve Type 1 ve Type 2 versiyonları da dahil olmak üzere hepsinin bağımsız ürünler olarak satışa sunulacağını duyurdu.

ASRock, Blazing M Soğutma Sistemleri Anakart Modelleri

Üretici, Blazing M.2 Gen5 Fan-Heatsink'in, anakartlarda bulunan orijinal soğutuculara kıyasla PCIe 5.0 NVMe SSD'ler için çok daha verimli soğutma sağladığını iddia ediyor.

Blazing M.2 Gen5 Fan-Heatsink 4.92 CFM Hava Akışı

ASRock Blazing M.2 Gen5 Fan-Heatsink soğutma sistemleri parça başı 30$ 'a mal olacak.
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)