Apple, 2024'te güncellenmiş 7 inçlik HomePod akıllı hoparlörü piyasaya sürecek

Metin Bedir
0
Apple, 2024'te güncellenmiş 7 inçlik HomePod akıllı hoparlörü piyasaya sürecek


Yetkili analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın 7 inç ekrana sahip HomePod akıllı hoparlörün güncellenmiş bir sürümünü yayınlayacağına inanıyor. Analiste göre, bu cihaz 2024'ün ilk yarısında halka sunulacak.


Kuo, bir gönderide, yeni akıllı hoparlörde bir ekranın bulunmasının, cihazın diğer Apple donanım ürünleriyle daha derin entegrasyonunu kolaylaştıracağını söyledi. Kaynağa göre, Çin'in en büyük likit kristal ekran üreticisi Tianma, HomePod'un güncellenmiş versiyonu için ekranların tek tedarikçisi olacak. Gelecekte bu sözleşmenin başarılı bir şekilde tamamlanması durumunda, Apple'ın Tianma ile iPad tablet bilgisayarlara ekran tedariki için bir anlaşma yapabileceği kaydediliyor.


Bloomberg muhabiri Mark Gurman, 2021'de Apple'ın HomePod'un ekranlı ve kameralı yeni bir sürümü üzerinde çalıştığını öne sürmüştü. HomePod'un dokunmatik özellikli ekranlar kullanacağını da söyledi. Bu etkinlik, Apple'ın gözden geçirilmiş akıllı ev stratejisinin bir parçasıdır. BT devinin, Apple TV ve HomePod'un yeteneklerini birleştirecek birleşik bir cihaz üzerinde çalıştığı söyleniyor.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)