Infinix, 260 W kablolu şarj ve 110 W kablosuz şarj sunuyor

Metin Bedir
0
Infinix, 260 W kablolu şarj ve 110 W kablosuz şarj sunuyor

Infinix, ultra hızlı şarj 260 watt kablolu ve 110 watt kablosuz Çok Yönlü FastCharge şarj cihazları üzerindeki çalışmalarının yeni sonuçlarını açıkladı. 


Bu cihaz pili bir dakikada %0'dan %25'e ve 8 dakikadan kısa sürede %100'e şarj edebilir. Kablosuz şarj, pili 16 dakikada sıfırdan tamamen doldurur.


260W şarj standardı, Infinix'in 180W Thunder Charge'ı piyasaya sürmesinden sadece dokuz ay sonra geliyor. Resmi basın açıklamasına göre şarj verimliliği %98,5 ve 4400 mAh test bataryası, 1000 döngüden sonra orijinal kapasitesinin %90'ını koruyabildi. Şarj cihazı, yüksek güç yoğunluğuna, küçük boyuta ve güvenli kontrole sahip GaN transistörleri kullanır. Infinix ayrıca 260W şarjı etkinleştirmek için 13A'e kadar akım taşıyabilen bir kablo geliştirdi.


110 W kablosuz şarj, şarj olurken telefonun ısınmasını azaltan azaltılmış dahili dirence sahip özel yapım düşük hassasiyetli indüktörler kullanır. 110 W şarj cihazı, ısı dağılımını iyileştirmek için dahili bir fan ile dikey ve yatay şarj için çift bobine sahiptir.


Cihazlar, Power Delivery 3.0 dahil olmak üzere diğer şarj etme ve güç aktarma protokolleriyle uyumludur. Şirket, yeni teknolojinin bu yıl çıkacak olan Infinix Note akıllı telefonla geleceğini ve çok yakında görülmesi gerektiğini onayladı.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)