Reklamlı Duba

Metin Bedir
0
Reklamlı Duba Kullanımı


Reklamlı Duba

Bir ürünün veya hizmetin hedef kitleye tanıtılması olarak adlandırabileceğim reklam için kullanılan araçlar arsında reklamlı duba modelleri geniş yer tutmaktadır. Reklamlı dubalar farklı yerlerde kullanılmak üzere tasarlanılmaktadır. Bu kullanım alanları arasında reklam, uyarı levhası gibi alanlar bulunmaktadır.


Reklamlı duba plastikten yapılmaktadır. Alt kısımda bulunan ve yine plastikten yapılmış olan dubaların içine ağırlık yapacak malzemeler konulmaktadır. Bu ağırlık onun ayakta durmasını sağlamaktadır. Üst kısımda ise gerekli olan uyarıların yazıldığı veya reklam kısmının bulunduğu tabela bulunmaktadır. Bu reklam araçları A şeklinde ve çift yönlü dubalar olarak da sunulmaktadır. Üçgen şeklinde tanıtım dubası, koni şeklinde reklam dubası ve uzun dubalar bulunmaktadır. Bu dubaların her birinin üzerine ilgili reklamın tasarlandığı yapıştırmalar hazırlanarak yapıştırılmaktadır.


Reklamlı Duba Kullanımı 

Reklam amaçlı kullanılan araçlarda amaç reklamı yapılacak veya uyarısı yapılacak konuda dikkatleri çekmektir. Bu konuda çeşitli modellerin sunulduğu görülmektedir. Amacına uygun reklamlı duba modellerini inceleyerek bu modeller arasından  birini sipariş vermek için https://bayraksantekstil.com.tr/reklam-park-dubalari/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)