My Little Pony Temalı Doğum Günü Pastası

Metin Bedir
0
My Little Pony Temalı Doğum Günü Pastası


İlk başta, My Little Pony'ye My Pretty Pony deniyordu. İllüstratör Bonnie Zacherle ve heykeltıraş Charles Muenchinger tarafından yaratılan bir midilli figürüdür.


My Little Pony doğum günü pastası, My Little Pony karakterlerini temel alan bir tat, genellikle çocuklar için popüler bir pastadır. 


My Little Pony pastaları, genellikle My Little Pony karakterlerinin renklerine uygun olarak yapılır ve pastanın üstüne My Little Pony karakterlerinin resimleri veya figürleri eklenebilir. My Little Pony pastaları ayrıca, My Little Pony karakterlerine ait çeşitli eşyalar veya aksesuarlar gibi detaylar içerebilir.


My Little Pony doğum günü pastaları, genellikle çocuk doğum günleri veya diğer çocuk etkinlikleri için yapılır ve My Little Pony hayranları tarafından sevilir. 


My Little Pony pastaları, çeşitli pastacılık mağazalarında veya özel siparişler ile yapılabilir. Pasta, genellikle fondant veya diğer şeker hamurlarından yapılır ve My Little Pony karakterlerinin renklerine uygun olarak boyanabilir. Bu pastalarının üstüne, My Little Pony karakterlerinin resimleri veya figürleri eklenebilir ve My Little Pony karakterlerine ait çeşitli eşyalar veya aksesuarlar gibi detaylar içerebilir.


Rainbow Dash, Twilight Sparkle, Pinkie Pie, Fluttershy, Rarity ve Princess Celestia gibi ünlü karakterlerinden bazıları tatlı Doğum Günü Pastası olarak yerini aldı.

My Little Pony Temalı İsimli Doğum Günü Pastası


My Little Pony, 1981 yılında patent tescili almıştır ve bir Amerikan oyuncak şirketi olan Hasbro tarafından üretilmiştir ve dünyanın en büyük oyuncak üreticilerinden biridir.


My Little Pony Renkli Doğum Günü Pastası Şeker Çubuklu


Ancak oyuncaklar daha az başarılı oldu, bu yüzden Hasbro 1982'de oyuncakların daha küçük, daha renkli altı versiyonunu piyasaya sürdü. Bunları ise My Little Pony olarak sattılar.


1982'de piyasaya sürülen My Little Pony, 1980'ler ile 1990'lar arasında hem Amerika Birleşik Devletleri'nde hem de dünya çapında popüler oldu. Bu dönemde animasyon filmler ve animasyon televizyon dizileri de üretti.


Ancak çok geçmeden artan rekabet nedeniyle bu oyuncakların üretimi durduruldu. Kayıt için, 1980'lerde satılan yaklaşık 150 milyon oyuncak midilli vardı.

My Little Pony Doğum Günü Pastası Mavi Renk Midilli ve Şeker Çubuklu


My Little Pony daha sonra yeniden canlandırıldı ve birkaç karakterin eklenmesiyle 2003'ten beri daha popüler hale geldi. Bu midilli oyuncakların yaklaşık 100 milyonu 2010 yılında dünya çapında satıldı.


Hasbro ayrıca My Little Pony: Friendship Is Magic adlı animasyon dizisini de yarattı. Marka, 2014 ve 2015 yıllarında 1 milyar ABD dolarının üzerinde perakende satış geliri elde etti.


Şimdi çok ikonik bir saç stiline sahip bu minik at, birçok kız için koleksiyonluk bir ürün haline geldi.



Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)