Logitech: Brio 500 Web Kameralarını Duyurdu

Metin Bedir
0
Logitech Brio 500 Web Off-white - Kırık Beyaz Renk


Logitech, evde veya ofiste hibrit çalışma düzenlemeye yardımcı olacak ve aynı zamanda yüksek kaliteli video konferans oturumlarına izin verecek Brio 500 ve Brio 505 web kameralarını duyurdu.


Bu yenilikler, 4 megapiksel sensör ve çapraz olarak 90 derecelik görüş açısına sahip bir lens ile donatılmıştır. Video, 30 fps'de Full HD 1080p veya 60 fps'de HD 720p olarak yayınlanabilir.


Masaüstündeki nesneleri yakalamak için kamerayı döndürmenize izin veren Uygulamalı Gösteri Modu. Bu, örneğin, iş arkadaşlarına projeleri, eskizleri veya çizimleri göstermeyi mümkün kılar.


Logitech Brio 500 Rose - Gül Renk


RightLight 4 işlevi, çeşitli aydınlatma koşullarında çalışırken iyi görüntü kalitesi sağlar ve RightSight 4 aracı otomatik kırpmadan sorumludur.


Kameralar, gözetlemeye karşı koruma sağlamak için iki adet gürültü önleyici mikrofon ve bir lens kapağı ile donatılmıştır. Ayrıca 4x zoom'dan bahsediliyor. Boyutlar 31,5 × 110 × 31,5 mm, ağırlık - 121 g USB Type-C arayüzü ile bilgisayara bağlanmak için kullanılır.

Logitech BRIO 500 Graphite Renk


Brio 500 modeli sıradan kullanıcılara, Brio 505 versiyonu ise kurumsal müşterilere yöneliktir. İkinci değişiklik, çok sayıda kamera için bellenimi aynı anda güncellemek için Logitech Sync işlevini destekler. Yeni ürünlerin fiyatı 129 ABD dolarıdır.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)