Google Pixel 7 ve Pixel Watch Çıkış Tarihi

Metin Bedir
1
Google Pixel 7 ve Pixel Watch Çıkış Tarihi


Google, yeni ürünlerinin çıkış tarihini resmen onayladı. Bunların arasında Google Pixel 7 serisinin güncellenmiş akıllı telefonları ve Google Pixel Watch akıllı saatleri olacak.


Google'ın Tensor adlı tescilli bir SoC sistemini kullandığı Pixel 6 ve Pixel 6 Pro akıllı telefonlarının galasından bu yana neredeyse bir yıl geçti. Snapdragon, Exynos veya MediaTek işlemcilere iyi bir alternatif olduğu ortaya çıktı.


Google Pixel 7 akıllı telefonlar ve Pixel Watch akıllı saatler için çıkış tarihi

Büyük olasılıkla, Tensor işlemcisinin yeni sürümü Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro akıllı telefonlara yüklenecek. Mobil cihazlar birçok yönden öncekilere benziyor, sadece arka kamera ünitesi farklılıklar alacak. Cihazlar yeni Android 13 işletim sistemi tarafından kontrol edilecek.


Google Pixel 7


Yakında piyasaya sürülecek ikinci ürün ise Google Pixel Watch akıllı saat. Yuvarlak bir ekrana ve 300 mAh pile sahiptir. Exynos 9110 yongası kasanın içine yerleştirilecek ve Wear OS her şeyi yönetecek.


Google Pixel Watch


Google Pixel 7 serisinden akıllı telefonlar, Google Pixel Watch akıllı saatler ve yeni kablosuz kulaklıklar önümüzdeki ay - 6 Ekim 2022 saat 10:00 ET'de resmi olarak sunulacak. Yeni ürünler daha sonra mağazalarda yerini alacak.


Etiketler

Yorum Gönder

1Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder