Realme Narzo 30 Pro TENAA'da Göründü

Metin Bedir
0

 Narzo 20'nin halefi Realme Narzo 30 yakında geliyor gibi görünüyor. Kısa süre önce şirket , gelecek dizilerin gelişiyle dalga geçti ve hayranlarından cihazın perakende paketini seçmelerini istedi. Şimdi, RMX3161 model numaralı Realme Narzo 30 Pro, cihazın birkaç detayını ortaya çıkaran TENAA'da göründü.


Realme Narzo 30 Pro TENAA'da Görünüyor

Hatırlamak gerekirse , Realme Narzo 20 Pro , Realme RMX2161 model numarasıyla geliyor. Bunu göz önünde bulundurarak RMX3161 model numaralı cihazın Realme Narzo 30 Pro olacağını varsayabiliriz. Yeni nesil Narzo 30 serisinin Narzo 30, Narzo 30A ve Narzo 30 Pro olmak üzere üç modelden oluşması bekleniyor.


Realme Narzo 30 Pro'nun Önemli Ayrıntıları TENAA Listesi ile Açığa Çıktı TENAA listesine göre Realme Narzo 30 Pro, selefine göre ana vurgu olacak olan çift SIM ile 5G bağlantısını destekleyecek. Telefon, Narzo 20 Pro ile aynı 6,5 inç ekrana sahip olacak şekilde listelenmiştir. Ancak bu sefer daha yüksek bir yenileme hızı bekleyebiliriz. Ayrıca 4.800 mAh pil paketlediği ve Android 11 işletim sistemini çalıştırabileceği söyleniyor. Realme Narzo 30 Pro, boyutsal olarak 162,5 × 74,8 × 8,8 mm ölçülerinde listelenmiştir.


Dahası, Realme Narzo 30 Pro'nun arka tarafında dikdörtgen bir modül içine yerleştirilecek üçlü bir kameraya sahip olduğu görülüyor. Telefonun ayrıca Siyah renkte gelmesi muhtemeldir ve ayrıca arka tarafta Dare to Leap sloganı da olacaktır.


Ayrıca, telefonun ekranın sol üst köşesinde tek bir delikli kesme özelliğine sahip olduğuna inanılıyor. Son olarak, güç düğmesi sağ taraftayken ses yükseltici sol kenara yerleştirilir. Şu an itibariyle Realme Narzo 30 Pro hakkında bu kadar çok bilgiye sahibiz. Ancak önümüzdeki günlerde aynı şeyi daha da artırmayı bekleyebiliriz.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)