Web Yöneticisi Aracı

Metin Bedir
0

 


Web tasarımına girmeyi planlayanlar için, bu küçük web araçları listesi bir başlangıç ​​noktası olabilir.


Başarılı web siteleri, web siteleri oluşturmaya yardımcı olacak etkili araçlara sahip olanlardan ve bu aracı nasıl kullanacaklarını bilenlerden gelir. İnsanların siteleri oluşturmasına, geliştirmesine ve güncellemesine yardımcı olan epeyce özel program var. Hangisinin en iyisi ve hangisinin kullanılmaya değer olduğuna karar vermek kolay değil. İşte temel bir web tasarımcısı araçları seti.


Böyle bir program, Macromedia'dan Dreamweaver'dır . Neden Dreamweaver? Çünkü bence Dreamweaver en iyi fonksiyon kombinasyonuna sahip, program acemi bir kullanıcı için bile oldukça basit ve kullanışlıdır. Dreamweaver'ın bir başka artısı, sayfa düzenine fazladan kod eklememesidir. Dreamwever birçok yönden web yöneticileri için hayatı kolaylaştırır.


Photoshop , sitenizin bireysellik kazanmasına yardımcı olan bir grafik düzenleyicidir. Photoshop, bir web tasarımcısının grafik görüntüler oluşturmasına yardımcı olur. Photoshop ile düğmeler, kenarlıklar, küçük ayrıntılar, güzel bağlantılar ve diğer tüm grafik öğeleri oluşturabilirsiniz. Fotoğrafları değiştirebilir, düzenleyebilir ve rötuşlayabilir ve ardından siteye gönderebilirsiniz. Photoshop ile fotoğraflarınızı optimize edebilirsiniz - boyutlarını ve "ağırlıklarını" azaltın.


İnternette iki ana grafik dosyası biçimi vardır - .gif ve .jpg. Sitede kullanılacak görseller kaydedilirken tam olarak bu formatlardan birinde kaydedilmelidir. Bu formatlarda kaydederken görüntüleri çok ağır olmayacak şekilde optimize edebilirsiniz, bu da sitenizin daha hızlı yükleneceği anlamına gelir.


FTP bir dosya aktarım protokolüdür, bir sunucuya dosya yüklemek için kullanılır (barındırma), FTP kullanarak, yine, sunucuya dosya yükleyebilir veya tam tersi, dizinlerin içeriğini görüntüleyebilirsiniz.


Web tasarımına girmeyi planlayanlar için, bu küçük web araçları listesi bir başlangıç ​​noktası olabilir. Web yöneticisi öğrenmeye başlamanız onların çalışmaları ile birlikte.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)