Windows 10 Kullanıcıları Artık Aynı Anda Birden Fazla Android Uygulaması Çalıştırabilir

Metin Bedir
0

 

Windows 10'da Android uygulamaları


Microsoft, Windows 10 için Telefonunuz uygulamasını bu kez heyecan verici yeni bir özellikle güncelliyor.


Artık yalnızca içerideki kişilerin kullanımına sunulan yeni bir sürümle başlayarak Telefonunuz uygulaması, kullanıcıların Windows 10 cihazlarında birden çok Android uygulaması çalıştırmasına olanak tanır.


Başka bir deyişle, Windows 10 kullanıcıları artık masaüstlerinde birden fazla Android uygulamasını çalıştırabilir ve bu yalnızca diğer Android uygulamalarıyla değil, Windows yazılımlarıyla da yan yana mümkündür.


"#WindowsInsiders harika yeni #YourPhone özelliği, seçkin Samsung cihazlarında yolunuza çıktı. Microsoft'un Baş Program Yöneticisi Analy Otero Diaz, Twitter'da yaptığı açıklamada, bunun kademeli olarak kullanıma sunulduğunu ve etkinleştirilmesinin birkaç gün sürebileceğini unutmayın.


Yalnızca belirli Samsung telefonlarda mevcuttur

Bu açıkça büyük bir güncelleme olsa da, yalnızca Galaxy Note20 gibi belirli Samsung cihazları için kullanılabilir. İşin garibi, Microsoft'un kendi Android cihazı olan Surface Duo, masaüstünde birden fazla Android uygulaması çalıştırma seçeneğini henüz desteklemiyor.


Ek olarak, PC'nizin en az Windows 10 Mayıs 2020 Güncellemesi veya 2004 sürümünü çalıştırıyor olması ve Android cihazla aynı Wi-Fi'ye bağlı olması gerekir.


“Birkaç ay önce, PC'nizde uygulamaları başlatmanıza ve sabitlemenize olanak tanıyan Telefonunuz - Uygulamalar özelliğini tanıttık. Birden çok uygulamayı aynı anda başlatma yeteneği artık kademeli olarak seçilen Samsung cihazlarına (ayrıntılar aşağıda) ve yalnızca Dev, Beta veya Sürüm Önizleme Kanallarında olacak şekilde yapılandırılmış bir bilgisayardaki Windows Insider Topluluğu'na sunuluyor. Bu erken bir önizlemedir, bu nedenle hala birkaç sorunla karşılaşabilirsiniz, ancak geri bildiriminizi duymak isteriz ” dedi Microsoft .


Özelliğin daha fazla cihaz için ne zaman yayınlanacağına dair hiçbir ayrıntı mevcut değil.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)