Samsung Galaxy S21 Şubat'ta Lansman Yapacağını Söyledi

Metin Bedir
0
Samsung Galaxy S21 Şubat'ta Lansman Yapacağını Söyledi

 Tamamen yeni Samsung Galaxy S21 üzerindeki çalışmanın şu anda son aşamalarda olduğuna inanılıyor ve resmi olmayan kanallardan gelen daha fazla bilgi bize bu yeni üst düzey Android cihaza erken bir bakış sağlıyor.


Konuya yakın kişiler, bu yılın başlarında Galaxy S21'in normalden daha erken çıkacağını söyledi, çünkü Samsung'un piyasada en kısa zamanda üst düzey bir modele ihtiyacı var. Bunun nedeni çoğunlukla Galaxy S20'nin kendisinin tam olarak beklendiği gibi satılmaması ve iPhone 12'nin halihazırda yayında olması nedeniyle şirketin hızlı hareket etmesi gerektiği oldukça açık.


Bu resmi olmayan kaynaklara göre, Galaxy S21'in Ocak ayı ortasında tanıtılması ve ardından aynı ayın sonunda satışa sunulması gerekiyordu.


Bu, yukarıdakilerin hepsini vermek mantıklı bir şey, ancak Android Headlines'ın yeni bir raporuna göre , bu gerçekten Samsung'un yeni modeller için düşündüğü zamanlama değil.


S Pen desteği

Aslında, konu hakkında bilgisi olan insanlara atıfta bulunarak diyorlar, Samsung hala Şubat ayında Galaxy S21'i piyasaya sürmek istiyor, yalnızca belirli bir ETA şu anda mevcut değil. Yani bir düzeyde, şirket öncekiyle aynı zamanlamaya bağlı kalmak istiyor.


Elbette, şimdilik her şeyi bir tutam tuzla almak çok önemli, çünkü tüm bu detaylar resmi olmayan kanallardan geliyor ve Samsung elbette bu konuda söyleyecek hiçbir şeyi yok.


Galaxy S21'in S Pen desteğiyle gelmesi bekleniyor ve 2021'in Note serisinin sonunu getirebileceğine inanılıyor. Başka bir deyişle, Samsung, Note'un Galaxy S serisinin bir üyesi olmasını istiyor, ancak şimdilik şirket bebek adımlarına bağlı kalıyor ve S21, kalemle gönderilmeden sadece S Pen desteğine sahip olacak.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)