Microsoft, Microsoft Teams için Çoklu Hesap Desteğini Onayladı

Metin Bedir
0

Masaüstü ve mobil cihazlarda Microsoft Teams


 Microsoft Teams'in benimsenmesi, dünyanın bariz nedenlerden dolayı evden çalışmaya başlamasıyla son zamanlarda fırladı ve bu nedenle yazılım devi, hizmeti her bir müşterinin ihtiyaçlarını daha iyi karşılayacak şekilde iyileştirmek gibi önemli bir misyona sahip.


Henüz Microsoft Teams'e eklenecek en önemli özelliklerden biri, şu anda UserVoice'ta en önemli istek olan birden çok hesabı desteklemektir .


2017'de yayınlanan bu özellik talebi, dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılardan 29.000'in üzerinde oy aldı ve Microsoft kısa süre önce gerçekten de bunu gerçekleştirmek için çalıştığını doğruladı.


Böylelikle çoklu hesap desteği Microsoft Teams'e geliyor, ancak Redmond tabanlı yazılım firması her şeyi aşamalı olarak yaptığını açıklıyor.


"Mühendislik ekibi, masaüstü istemcilerde birden çok hesap için destek eklemek için çalışmaya devam ediyor. İlk olarak 1 iş / okul hesabı ve 1 kişisel hesap için destek başlatacağız, böylece kullanıcılar Teams'in iş için ve kişisel olarak yan yana keyfini çıkarabilir. Windows ve MacOS. Bir Microsoft Teams mühendisi, birden çok iş hesabı için destek üzerinde çalışılmaya devam ediyor ve daha sonraki bir tarihte gelecektir ”dedi.


Microsoft, özelliğin zaten yolda olduğunu söylüyor

Söylentilere göre çoklu hesap desteği ilk olarak iPhone ve Android için Microsoft Teams'in mobil istemcilerine eklenecek ve ancak daha sonra masaüstü uygulamaları için yayınlanacak.


Ancak şimdilik iyi haber şu ki, Microsoft, özellikle Microsoft Teams'in popülaritesinin artmaya devam ettiği ve hizmetin birçok insanın hayatının daha önemli bir parçası haline geldiği göz önüne alındığında, her şeyi gerçekleştirmek için çalışıyor.


Çoklu hesap sunumunun ilk aşamasının ne zaman gerçekleşeceğine dair bir ETA yok, ancak mobil müşterilerin 2021'in başlarında bu yeni işlevle güncelleneceğine inanılıyor.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)