VPN Unlimited İnceleme - Favori VPN Hizmetim

Metin Bedir
0

 

VPN Unlimited İnceleme - Favori VPN Hizmetim

Veri sızıntıları ve internet dolandırıcılığı çağında, internette gezinirken kişisel güvenliği ve mahremiyeti güçlendirme ihtiyacı hiç bu kadar önemli olmamıştı. Canva ve TrueDialog müşteri veri ihlali, etkilenen bireylerin sayısı için manşetlere taşırken, İnternet kullanıcı oturumlarını güvence altına alma ihtiyacını gerçekten vurguladı.


Neyse ki, sanal özel ağlar var. Bu ağlar, genel veya paylaşılan bağlantılarda daha güvenli, daha güvenli alanlar oluşturarak, VPN'deyken gönderilen veya alınan tüm bilgileri güvenli ve emniyetli hale getirir.


Ancak her VPN eşit yaratılmamıştır. Dışarıda yararlanabileceğiniz yüzlerce ücretsiz sanal özel ağ varken, nadiren ücretli, premium bir VPN ile aynı düzeyde koruma sunarlar. Orada birçok VPN hizmetini test ettim ve şu ana kadar VPN Unlimited benim favorim. Arayüz çok şık ve kullanımı kolay görünüyor; Temel olarak, uygulamayı açmanız, bir sunucu seçmeniz ve Başlat'a tıklamanız yeterlidir.



Engellenen içeriğe erişmek için en iyi VPN, özellikle de Netflix'te belirli bir bölge tarafından erişilmesi engellenmiş şovları izlemek istiyorsanız. Örneğin, ABD'de bulunan bir sunucuyu kullanmayı seçerseniz, normalde belirli bölgeler için kısıtlanan Netflix'te The Office'i (ABD) izleyebilirsiniz . VPN Unlimited, Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Disney + vb. Gibi farklı hizmetler için özel akış sunucuları bile sunar.


VPN Unlimited, İnternet tarama etkinliğinizi şifreleme seçeneği sunar. Bu, herhangi bir üçüncü tarafın tarama geçmişinize veya VPN açıkken gönderebileceğiniz veya alabileceğiniz diğer ilgili bilgilere erişmesini engeller. Hizmetin kendisi, tarama geçmişi, bağlantı süreleri, meta veriler, indirmeler, sunucu kullanımı, veri içeriği ve IP adresi dahil çevrimiçi etkinliklerinizin hiçbirini kaydetmez.


Geo spoofing ayrıca VPN Unlimited'ın başarılı ve etkili bir şekilde çıkarabildiği bir özelliktir. Ping atacağınız sunucunun konumunu seçebilir veya sizin için en iyi sunucuyu bulmak için onların akıllı konum seçeneğini kullanabilirsiniz.


Daha yüksek düzeyde şifreleme ve diğer güvenlik protokolleri, bunu torrentleme ve indirme için iyi bir seçim haline getirir. VPN Unlimited, IP adresiniz gibi konumunuzu tanımlayabilecek bilgileri gizleyebilir. AES-256, 256-bit şifreleme kullanır. Bu tür şifreleme askeri düzeydedir ve güvenliği birinci sınıf yapar.



Bir VPN hizmeti kullanmanın tuzaklarından biri, yükleme ve indirme hızlarının sıklıkla etkilenmesidir. Bunun nedeni, VPN sağlayıcısının gizlilik ve güvenlik için fazladan şifreleme katmanlarına sahip olmasıdır. Gönderdiği ve aldığı tüm verileri şifreleme ve deşifre etme sürecinde, makinenizin daha fazla CUP'sini kullanır. Ek olarak, bilginin daha uzak bir sunucuya yönlendirilmesi de gecikmeyi artırır. VPN Unlimited, hizmetinin doğası gereği herhangi bir gecikme sorunundan muaf tutulmazken, kullanıcılar yükleme ve indirme hızlarında gözle görülür bir düşüş yaşamamaları için en iyi performans gösteren sunucuyu seçme seçeneğine sahiptir. Size en iyi performans gösteren sunucuyu vermeyi vaat eden Optimal seçeneğini seçebilirsiniz; Veya her biri için yanıt süresini ve mevcut iş yükünü görmek için tüm sunuculara ping atabilirsiniz,


Özellikle, planınıza bağlı olarak VPN hizmetini 5-10 cihazda kullanabilirsiniz; Bu, onu PC'nize, dizüstü bilgisayarınıza ve mobil cihazlarınıza yükleyebileceğiniz anlamına gelir. Uygulama özellikle MacOS, Windows, Linux, iOS ve Android'in resmi uygulama mağazalarında bulunabilir.


VPN Unlimited, 4 farklı fiyat noktasına sahiptir. Kullanıcılar bunu 5 cihaz için satın alabilir ve 1 aylık erişim ücreti 9,99 ABD dolarıdır veya 59,99 ABD doları tutarında bir yıllık planı tercih edebilir. Özellikle, şu anda 3 yıllık ve ömür boyu aboneliğinde sırasıyla sadece 49.99 $ ve 99.99 $ 'a mal olan P'lik bir satış gerçekleştiriyor. Ayrıca 7 günlük ücretsiz deneme sürümü de vardır, böylece test edebilir ve gereksinimlerinizi karşıladığından emin olabilirsiniz. DNS çözümleme isteklerini analiz eden ve bilinen zararlı web sitelerinin kötü amaçlı yazılım, açılır pencere ve kimlik avı web sayfalarına hizmet vermesini engelleyen ücretsiz DNS Güvenlik Duvarı ile birlikte gelir.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)