Pubg Paramo Haritası Gizli Oda Konumları Rehberi

Metin Bedir
0

Paramo'nun merkezi özelliği, lav püskürten bir yanardağdır, bu, haritanın tüm alanlarını bloke eder ve değişen bir düzen. Bununla birlikte, oyunlara başka büyük eklemeler de var. Yeni oyunun daha ilginç yönlerinden biri de PUBG gizli odaları. Bunlar, haritanın etrafına yerleştirilmiş gizli konumlardır. PUBG gizli oda konumlarından birine girmek için gizli bir oda anahtarı bulmanız gerekecek. Bu eşyalar oldukça nadirdir, ancak odalar oyunculara çok çekicidir.


Warzone, tonoz Fortnite veya Apex Efsaneleri . PUBG gizli oda konumları, ekipman ve ganimetle dolu noktalardır. Birini açmak, oyunun geri kalanı için en iyi ekipmana sahip bir ekip kuracak. Peki onları nasıl bulup giriyorsun? Bu kılavuz, bilmeniz gereken her şeyi kapsar.


PUBG Gizli Odaları nedir?

PUBG gizli oda konumları, haritalarda kilitli ve mühürlenmiş noktalardır. Oyundaki en iyi ekipmanla dolu kasalar. Her oyunda orada olacak haritaya yayılmış bu odalardan bir miktar var. Rastgele yağma ile karşılaştırıldığında, ihtiyacınız olan her şeyi her zaman bir kasadan alırsınız.


PUBG gibi bir oyunda onları adil kılan şey, içeri girmenin zor olmasıdır. Eğer başarabilirseniz, büyük ganimet alırsınız, ancak bunu söylemek yapmaktan daha kolaydır. PUBG gizli oda konumlarına girmek için oda için bir anahtar bulmanız ve odanın kendisini bulmanız gerekir.


PUBG Gizli Oda Konumları

PUBG Paramo Gizli Oda Konumları Rehberi


Haritadaki gizli odalar, ne kadar açıklayıcı olmadıklarıyla karakterize edilir. Oldukça sıradan binalar gibi görünüyorlar, sadece gerçekten erişemeyeceğiniz binalar. Haritada da işaretlenmemişler. her gizli oda konumunun nerede olduğunu bilmek yardımcı olur. Paramo dinamik bir harita ve her oyunda her konuma erişilemeyecek. Düzen Paramo'da değişebildiğinden, PUBG gizli oda konumlarını tespit etmek zor olabilir.


Her oyunda onları yeni bulmanız gerekeceğinden, birini belirleyen işaretleri bilmeniz gerekir. Tonoz kapıları, resimdeki gibi hep aynı görünür. Üstelik harita üzerinde küçük bağımsız yapılar olacaklar. Paramo oldukça küçük olduğu için aslında onu daraltmaya yardımcı oluyor.


PUBG Gizli Anahtarları

PUBG Paramo Gizli Oda Konumları Rehberi


PUBG gizli oda konumlarına girmek için tek yapmanız gereken gizli bir oda anahtarı bulmak. Basit değil mi? Birini almak zor olabilir. Gizli oda anahtarı almak için belirlenmiş bir strateji yoktur. Bunun yerine, yağmaladığınızda ve bir tanesine rastladığınızda şansınızın yaver gitmesini ummalısınız. Bu yüzden odaların neye benzediğini bilmek faydalıdır, böylece bir tane bulursanız hazırsınız.


Ayrıca, bir oyuncu kendi başına açmaya geldiğinde elenmek için gizli bir odada dolaşmayı deneyebilirsiniz. Bu daha riskli bir hareket, ama şansın yaver gidebilir.


PUBG gizli oda konumları hakkında bilmeniz gereken tek şey bu. Bir anahtar bulabilirseniz, birinin içine girmek sizi tüm oyun için hazırlayacaktır. Diğer PUBG kılavuzlarımız, sezonun geri kalanında kendinizi geliştirmenize yardımcı olabilir.


pubg gizli oda rehberi, pubg kılavuzları, pubg gizli konumlar rehberi, pubg gizli odaları, pubg oyunu gizli odalar


Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)