OnePlus 9 Pro'nun yayınlanmış görüntüleri paylaşıldı

Metin Bedir
0
OnePlus 9 Pro'nun yayınlanmış görüntüleri

 OnePlus 9 Pro akıllı telefonun yüksek kaliteli renderları, yazarı OnLeaks olarak bilinen Fransız içeriden Steve Hemmerstoffer olan ağda ortaya çıktı. Aslında bunlar, mevcut verilere ve yeni çıkacak yeni ürünle ilgili sızıntılara dayanarak geliştirilen görselleştirme kolaylığı için düzenlerdir. Renderlere bakılırsa, akıllı telefonun tasarımı, OnePlus 8T ve Nord serisinin bazı detayların eklenmesiyle birlikte bir karışımı olarak tanımlanıyor. 


Burada sızıntılardan gelen bilgiye göre iki büyük ve iki küçük lensli dikdörtgen bir modül kullanılır. Sızıntılar, büyük lenslerin 48MP çözünürlüğe sahip olacağını belirtiyor.



Diğer tasarım detaylarına gelince, cihaz yuvarlatılmış köşeli bir gövdeye ve yanlarda kavisli bir ekrana sahip olabilir. İçeriden öğrenenler, modelin kamera için delikli bir 6.55 "AMOLED ekran kullandığını, ancak düzenini yazan kişinin 6.7" diyagonalden bahsettiğini bildirdi. Açma / kapatma tuşu solda, ses seviyesi kontrolü ise geleneksel olarak sağda bulunur. Bir cam kapak resmi tamamlar.

 
 
Hatırlama önceki o belirtildiği gibi, kullanıcı @TechMasterDSK tarafından gerçekleştirilen OnePlus 9 vermektedir vardı burada ve PRO sürümü dahil OnePlus 9 serisi akıllı telefonlar, özellikleri kaçak bulunabilir burada .

OnePlus 9 Pro için tahmini çıkış tarihi Mart 2021'dir. Şu anda DNS mağazasından satın alabileceğiniz akıllı telefonların kataloğuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz .

AKILLI TELEFON, ONEPLUS RENDER, ONEPLUS 9 PRO

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)