İPhone 12 Mini kilit ekranı sorunları yaşıyor

Metin Bedir
0

 

İPhone 12 Mini kilit ekranı sorunları yaşıyor


Yeni iPhone 12 Mini akıllı telefonların bazı sahipleri, cihazı açtıklarında kilit ekranındaki sensörün hassaslığından ve yanıt verme sorunlarından şikayetçi. İşin garibi, iPhone 12 serisindeki diğer modellerde böyle sorunlar yok.


Mesajlar, MacRumors ve Reddit gibi çeşitli forumlarda görünür . Cihazın sahiplerinden biri PanzerGlass ekran koruyucuyu kullandığını yazıyor. El fenerini açması veya ses çalarken durması her zaman işe yaramaz. Kilidi açtıktan sonra, tüm bunlar iyi çalışıyor, ancak kilit ekranında sensör her zaman dokunmaya yanıt vermiyor.


Kilidi açmak için aşağıdan yukarı kaydırdığınızda ekran girişi kaydetmez. Bu, el feneri veya kamera uygulaması kilit ekranından başlatıldığında da olur. Cihazın kilidi açıldığında, sensör normal şekilde yanıt verir ve bu, bu akıllı telefonun milyonlarca sahibini memnun etmelidir. Bu, sensörün teknik olarak sağlam olduğunu ve sorunun yazılım olabileceğini gösterir.


Veya iletkenlik veya topraklama sorunları suçlanabilir. Bazı akıllı telefon sahipleri, bir prize takıldığında veya kasaya kapaksız dokunduğunuzda ekranda herhangi bir sorun olmadığını yazıyor. Bu, 8.522 TL'lik bir akıllı telefon için güvenilir bir çözüm olarak kabul edilemez.


Şikayetler Apple'ın dikkatini çekmiş olmalı. Şirket, sorunu ve nasıl düzeltileceğini açıklayan bir açıklama henüz yayınlamadı.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)