Holidate Film İncelemesi - Netflix

Metin Bedir
0
Holidate Film İncelemesi - Netflix


Daha önce başlayıp sıkılıp bırakmıştım filmi. Sonra yazı yazmak ve video çekmek için oturup izledim.

Siz muhtemelen benim gibi dertleri olan bireyler değilsinizdir. O yüzden bu filmi izlemenize çokta gerek yok.

Son söylemem gerekeni baştan söylemek istedim.

Kötü bir romantik komedi.

Herhangi bir romantik komediyi açtığınızda bu filmin içeriğine benzer çok fazla unsur görebilirsiniz. Filmin sıkıcı olmasının başlıca sebebi bu.

Romantik komedi türünde film yapabilirsin lakin yeni bir şey katamıyorsan daha önce çekilenleri bir araya getirip tek film adı altında sunuyorsan bu çok hoş olmuyor.

Netflix’in daha önce de çok kez yazıp söylediğim gibi sorunu bu. Çok fazla içerik yayınlayacağım diye çok sayıda kalitesiz çerezlik dediğimiz filmlerden yapıyor.

Filmin hikayesini geçtim mekanlarına müziklerine kıyafetlerine bile çalışmamış. Muhtemelen pandemi döneminde çekilmemiştir film zira çok sayıda kalabalık sahne mevcut.

Tüm bunlardan sonra biraz da filmden bahsedeyim.

Jackson ve Sloane filmin ana karakterleri. Çok iyi işlenmiş altı dolu karakterler mi? Tabi ki hayır. Film bu iki karakter arasında geçmesine rağmen iki karakter de çok yüzeysel kalıyor varın gerisini siz düşünün.

Film iki karakterin de özel bir gününde yaşadığı kötü buluşmalarla başlıyor. Gerçi sadece jackson kötü bir date çıkıyor garip bir ailenin içerine girmek zorunda bırakılıyor. Sloane ailesiyle kutlama yapıyor ve herkes neden evlenmedin evlensene evlen artık kendine sevgili bul diye baskı yapıyor.

Sloane’se böyle bir şey istemiyor gibi görünüyor ama istiyor. Bunun tam tersini söylesede çevresine başarılı olmuyor. Ailesi ısrara devam ediyor. Bir ürün değişimi sırasında tartışarak şans eseri şekilde ikisi tanışıyor. Sonra jackson sloane özel günlerde beraber olup sevgili taklidi yapalım teklifi yapıyor. Sloane başta kabul etmesede sonradan kabul ediyor ve bu ilişki sarmalı bu şekilde başlıyor. Bu şekilde başlayan çok sayıda romantik komedi filmi izlediğinizi düşünüyorum o yüzden hikayenin geri kalanını tahmin ederseniz diye daha fazla detaya girmiyorum.

Film her yönüyle kötü başta da söylediğim gibi. Çok boş vaktiniz varsa belgesel izleyin bunu izleyeceğinize.
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)