Aşırı Kuru Saçlar İçin Ev Yapımı Saç Kremi

Metin Bedir
0

 

Aşırı Kuru Saçlar İçin Ev Yapımı Saç Kremi

Kış aylarında saçın aşırı derecede kuruması ihtimali vardır. Sürekli yağlama ve baş masajından sonra bile saçlar hayattan daha az ve zayıf görünür. Şampuanlar yüzlerce şey vaat edebilir ancak etkisi çok etkileyici değildir. Bu ev yapımı klimalar güvenilir, etkilidir ve kolayca hazırlanabilir. Kuru saçlar için en iyi 5 ev yapımı saç kremine bir göz atın.


Ev Yapımı Saç Kremi Tarifler 


1. Yoğurt Bakımı - Süt ürünü, kıvırcık saçlarda harika bir şekilde çalışır. Çemen otunu bir gecede ıslatmak ve yoğurtla yoğurdun kalın hamur haline getirmek için öğütülmesi sihirli bir etki yaratır. Macunu saç derisine ve saça uygulayın ve en az bir saat gevşetin. Saçları hafif bir şampuanla iyice yıkayın. Çemen otu koşulları, onu parlak hale getirir ve kafa derisi enfeksiyonunu iyileştirir. Yoğurt kurumayı önler ve saçınızın kalın ve güçlü olmasını sağlar.


2. Hibiscus Paketi - Kırmızı ebegümeci çiçeklerini veya yapraklarını ezin. Jöle karışımını süzün ve hava geçirmez bir kapta saklayın. Saçınızı her yıkadığınızda, çiçek jelini saç derisine ve saça uygulayın ve iyice masaj yapın. 10 dakika sonra yıkayın saçlar anında parlaklık getirecektir.


3. Meyvenin Tereyağının Faydaları - Olgun avokado posası limon ve uçucu yağlarla karıştırılır. En sevilen ev yapımı saç kremlerinden biri saçınıza pürüzsüz, yumuşak ve ipeksi bir saç teli ile sonuçlanan bir spa uygulaması sağlar. Vitaminler ve çoklu doymuş yağ, iyi beslenme ve hızlı saç uzaması sağlar. Renklendirilmiş ve yıpranmış saçlar saç kremi tarifi ile hiçbir zaman onarılamaz.


4. Zerdeçal Yağı Karışımı - Zerdeçal, köri yaprakları ve kına yaprakları kurutulur, toz haline getirilir ve jambon yağına eklenir. Duştan önce bir çay kaşığı yağla masaj yapmak saç derisinin kuruluğunu, kepeği önleyecek ve saç köklerinden güçlenmesini sağlayacaktır. Zerdeçal kafa derisi tahrişini iyileştirir (ciltte bakteri / mantar etkisi)


5. Aloe Vera Jel - Aloe vera özü, saçta koku bırakmadığı için günlük ev yapımı en iyi saç kremidir. Renksiz jel saç yıkama sonrası kafa derisi, saç ve alında nemlendirilir. O zaman ılık suyla iyi.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)