Head & Shoulders Active Protect Kepek Önleyici Şampuan + Saç Kremi: İncele

Metin Bedir
0

Head & Shoulders Active Protect 2'si 1 Arada Kepek Önleyici Şampuan + Saç Kremi İncelemesi, Fiyatı, İnternet Üzerinden Satın Al

Ah bu şampuan için gitmem gereken uzunluklar! Head and Shoulders'ın bu yeni lansmanını rastgele okuduğumda, denemem gerektiğini biliyordum. Saçım yazın çok yağlı ve kaşıntılı hale geldi ve normalde ürünleri çok yardımcı oluyor, bu yüzden bunu denemem gerektiğini biliyordum. Ama kilitlenme! Beni buna başlama bile. Ama neyse ki bu baş ve omuz şampuanını market alışverişlerimden birinde bir süpermarkette bir rafta güzelce dururken buldum. İncelemem ve deneyimim hakkında bilgi edinmek için okumaya devam edin.


Hindistan'da ilk kez, yeni eller 2'si 1 arada şampuan serisi, hem şampuanın hem de saç kreminin faydalarını tek bir şişede birleştirirken, baştan ve omuzlardan beklediğiniz tüm kepekle mücadele gücüne sahip olacak şekilde özel olarak formüle edildi. Saçınızı0'e kadar kepeksiz ve şaşırtıcı derecede pürüzsüz hale getirir.


Head & Shoulders Active Protect, sizi0 kepeksiz tutmak için saç derinize koruyucu bir kalkan bırakan kepek önleyici bir formüle sahiptir.



Ana Özellikler:

  • Gelişmiş formül, saç derinizin kepek ve kaşıntı ile savaşmasına yardımcı olmak için derinlemesine temizlemeyi kolaylaştırır.
  • Yüzde 100'e kadar kepeksiz saç verir, düzenli kullanımda saçları görünür pullardan korur
  • Kuru, kıvırcık saçları yumuşatmaya ve dokunulabilecek kadar pürüzsüz bir his veren saçları onarmaya yardımcı olur
  • Saçı besler, saçı dayanılmaz bir şekilde pürüzsüz ve güzel bir yumuşaklıkta bırakır.
  • Renkli veya kimyasal işlem görmüş saçlar için bile günlük kullanım için yeterince nazik

Muson gel ve o taze gıcırtılı temiz hissi arzuluyorum. Normalde saçlarımı haftada bir yıkayarak alabiliyorum çünkü saç derim normal ama bu nemde yağ fabrikasına dönüşüyor ve haftada 3-4 kez saçlarımı yıkamalıyım, şaka yok! Saçlarımı kestirdiğim için günümün yarısını banyoda uzun güzel saçlarımı yıkayarak geçirmiyorum. Tamam şaka yapıyorum Uzun saçlarımı özlüyorum ama kısa saç Delhi musonlarında bir nimet.

Kepek şampuanı saçımdaki tüm yağı ve artıkları tek bir yıkamada alır. Ama saçımı asla kurutmaz. İyi bir kompozisyon, IMO. Kepek temizleme işlemi biraz zaman alıyor ancak her kullandığımda biraz azalıyor. Kepek nedeniyle alnımda da önemli ölçüde azalmış sivilcelerim vardı.


Kepek önleyici şampuan ayrıca içinde saç kremi ile birlikte gelir, böylece ayrı ayrı kullanmak zorunda kalmazsınız. Şahsen, birini kullanmak konusunda tembelleşiyorum ve çoğu zaman unutuyorum. Sanırım bu 2'si 1 arada şampuan + saç kremi formülü yardımcı oluyor!

Bahsetmek istediğim bir şey, H&S şampuanının saç derimi daha fazla tahriş etmemesidir; bu, sert bileşenler nedeniyle birçok kepek önleyici şampuanın yapma eğilimindedir. Bunun yerine saç derim taze ve temiz hissediyor. Gıcırtılı temiz. Çok mutlu bir saç hissi.

Renkli saçlarınız varsa üzülmeyin, şampuanı endişelenmeden kullanabilirsiniz. Renkli saçlarımda bir aydır kullanıyorum ve rengi bozulmamış.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)